Redactia.ro
Home » Sport » Rapid a câştigat 3-2 cu Gloria Buzău! Giuleştenii au revenit în joc de două ori

Rapid a câştigat 3-2 cu Gloria Buzău! Giuleştenii au revenit în joc de două ori

Rapid a câştigat 3-2 cu Gloria Buzău

Rapid a câştigat 3-2 cu Gloria Buzău şi îşi continuă drumul spre locurile care le asigura promovarea în prima ligă.

Elevii lui Pancu au venit după victoria din etapa trecută 2-0 cu Argeș, aşa că au avut un moral bun. Gloria Buzău a deschis scorul în minutul 10, dar Rapid a egalat. În repriza a doua, rapidiştii s-au văzut din nou conduşi, după reuşita lui Munteanu. Elevii lui Daniel Pancu s-au mobilizat, iar Drăghiceanu a adus egalarea în minutul 58. Sefer a fost cel care a declanşat sărbătoarea în tribune cu un gol în minutul 78, iar Rapid a câştigat 3-2 cu Gloria Buzău. La finalul meciului Pancu nu s-a putut abţine şi le-a făcut semn suporterilor care l-au contestat să tacă.

Rapid a adunat 16 puncte

După ce a câştigat meciul cu nou promovata Gloria Buzău, Rapid a adunat 16 puncte. În acest moment este pe locul 5 în clasament la egalitate cu CS Mioveni, UTA, Gloria Buzău. Turris este în continuare pe primul loc după ce a învins pe ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu.
Înaintea meciului de astăzi, antrenorul Rapidului anunţa că misiunea elevior săi va fi una dificilă.
„Ne aşteaptă un joc complicat. E, din ce am văzut eu, cea mai bună sau, dacă nu cea mai bună, cu siguranţă o echipă foarte bine antrenată. Au un mare avantaj, faptul că joacă fără presiune. Nu au drept de promovare. Obiectivul lor e evitarea retrogradării, plus, probabil, pe lângă motivaţia personală de a evolua cât mai bine, jucătorii au bonusuri sau ce au, sunt lucruri mai puţin importante”, spunea Daniel Pancu la conferinţa de presă.

Citeşte şi: Incident şocant la un meci din Columbia! Un fan a aruncat un cuţit în teren

Loading...