Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul celebru pe care Elena Chiriac de la Survivor România l-a ținut ascuns. Este cu 10 ani mai mare decât ea

Iubitul celebru pe care Elena Chiriac de la Survivor România l-a ținut ascuns. Este cu 10 ani mai mare decât ea

Iubitul celebru pe care Elena Chiriac de la Survivor România l-a ținut ascuns

Iubitul celebru pe care Elena Chiriac de la Survivor România l-a ținut ascuns. Finalista Survivor România 2022 a luptat până la capăt pentru a câștiga marele premiu. Elena Chiriac a fost învinsă de Războinicul Alexandru Delea, care a câștigat marele premiu de 100.000 de euro. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Faimoasa a avut o relație cu un concurent celebru de la Survivor România.

Iubitul celebru pe care Elena Chiriac de la Survivor România l-a ținut ascuns. Este cu 10 ani mai mare decât ea

Elena Chiriac, 19 ani, a reușit să surprinsă pe toată lumea cu ambiția și puterea sa. Tânăra a rezistat până la final în jungla Dominicanp, fiind învinsă de războinicul Alex Delea. Elena face sport de mică, fiind multiplă campioană la Taekwondo. Deși s-a născut în București, Elena Chiriac locuiește în prezent cu mama ei în Londra. Înainte de a pleca la Survivor România, Faimoasa declara că este pregătită din toate punctele de edere, s-a antrenat și știe că va lupta până la capăt. A avut dreptate, deoarece Elena Chiriac a fost pe locul al doilea în finala Survivor ROmânia 2022.

Tânăra de 19 ani și-a demonstrat abilitățile fizice și în emisiunea „Ferma“, când a ajuns în finală, chiar dacă a fost cea mai tânără concurentă din emisiune. Pe lângă pasiunea pentru sport, Elena a cochetat și cu modelling-ul. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Elena a avut o relație amoroasă cu un fost concurent de la Survivor ROmânia. Este vorba despre Cucu, cel care a mărturisit că în urmă cu cea timp că între el și Elena Chiriac ar fi fost o poveste de dragoste, care s-a încheiat însă și au rămas în relații bune. Fostul Faimos, mai mare cu 10 ani decât Elena, nu a vrut să ofere mai multe detalii despre relația cu aceasta. ”Eu țin cu Elena și cu Rengle. A fost ceva între noi, în privat, s-a terminat, nu dau detalii despre viața privată, dar am ramas în relații bune”, a dezvăluit Cucu.

Câţi bani a câştigat Elena Chiriac la Survivor România

Faimoasa a ajuns până în Marea Finală, luptându-se cu Alex Delea, cel care a fost desemnat câștigătorul competiției. Faimoasa o să primească o sumă frumușică după participarea la concurs. Faimoasa primea pentru o săptămână de concurs suma de 2.000 de euro, în schimb ce Delea primea doar 1.000 de euro. După 20 de săptămâni in jungla Dominicană, Elena Chiriac s-a ales cu suma de 40.000 de euro, potrivit Fanatik.ro. Imediat după ce a auzit verdictul, Elena l-a felicitat pe ALex Delea și a precizat că el merita cel mai mult să fie câștigătorul concursului. „A câștigat cel mai potrivit om care putea să câștige Survivor România. Vă spun din tot sufletul meu”, a transmis Elena Chiriac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: