Redactia.ro
Home » Știri » Iubitul Elenei Udrea, cerere urgentă către Avocatul Poporului: „Ne dorim o judecată dreaptă și corectă”

Iubitul Elenei Udrea, cerere urgentă către Avocatul Poporului: „Ne dorim o judecată dreaptă și corectă”

Iubitul Elenei Udrea, cerere urgentă pentru Avocatul Poporului

Iubitul Elenei Udrea, cerere urgentă pentru Avocatul Poporului. Elena Udrea rămâne în arest în Bulgaria, până la extrădarea sa, a decis joi, Curtea de Apel din Sofia. Iubitul său, Adrian Alexndrov a postat un mesaj pe rețelele de socializare, spunând că fosta politiciană merită „o judecată dreaptă și corectă”.

Iubitul Elenei Udrea, cerere urgentă către Avocatul Poporului: „Ne dorim o judecată dreaptă și corectă”

Elena Udrea s-a prezentat astăzi la Curtea de Apel din Sofia. Fostul ministrul al Turismului va rămâne în arest, în Bulgaria, până la extrădarea în România. Magistrații bulgari au respins șia ctele medicale depuse la instanță de avocatii Elenei Udrea. Judecătorii au declarat că aceste acte nu indică faptul că rămânerea în arest va accentua problemele medicale pe care ea le are. Așadar, Elena Udrea va rămâne în arest preventiv în Sofia, până pe 19 aprilie, când se va decide dacă va fi sau nu extrădată.

În urmă cu puțin timp, Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a postat pe Facebook un mesaj prin care cere Avocatului Poporului să intervină. „Zilele acestea, citind stirile aparute in legatura cu cazul Elenei, mi-a atras atentia un articol in care era redata declaratia Avocatului Poporului, doamna Renate Weber, si as dori sa fac un apel public catre doamna avocat. Redau mai jos declaratia dansei:

Decizia CJUE din 21 decembrie 2021 mi se pare problematica. Nu pentru ca proclama suprematia dreptului european, caci acolo unde acest drept exista el face parte oricum din dreptul nostru intern, conform art 11 din Constitutie. Ci pentru ca deschide o portita prin care judecatori ignoranti sau de rea credinta (exista si aceste categorii, din pacate) vor interpreta abuziv decizia CJUE si vor inlatura obligativitatea deciziilor CCR. Practic vor incalca Legea fundamentala a Romaniei, iar de la acest moment incolo orice va fi posibil. Repet, e vorba de cei care sunt fie prea ignoranti sa inteleaga decizia CJUE, fie au o agenda proprie in afara principiilor statului de drept”.
Se pare ca a avut dreptate, cazul Elenei Udrea ii confirma afirmatia. Rog public Avocatul Poporului sa intervina si sa intreprinda masurile necesare pentru a sesiza Curtea Constitutionala cu privire la nelegalitatea condamnarii unui cetatean roman, a Elenei Udrea, in urma interpretarii abuzive a deciziei CJUE, asa cum domnia sa a precizat, si inlatura Constitutia Romaniei. Fac un apel la doamna Renate Weber sa se implice in acest caz, si sunt convins ca pentru Avocatul Poporului nu conteaza ca este vorba despre cetateanul Elena Udrea, sau alt cetatean roman. V-ati consacrat ca fiind o femeie curajoasa. Sunteti mama, luptati ca o mama!
Ne dorim o judecata dreapta si corecta!”, a fost mesajul postat de Alexandrov.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: