Redactia.ro
Home » Stil de viață » Iubitul i-a spus că se duce la magazin, dar partenera sa l-a urmărit. Când a aflat ce făcea, de fapt, tânărul, a rămas fără cuvinte

Iubitul i-a spus că se duce la magazin, dar partenera sa l-a urmărit. Când a aflat ce făcea, de fapt, tânărul, a rămas fără cuvinte

Iubitul i-a spus că se duce la magazin, dar partenera sa l-a urmărit

Iubitul i-a spus că se duce la magazin, dar partenera sa l-a urmărit. În prezent, zeci de mii de copii din întreaga lume sunt aruncați în stradă și abandonați de părinții lor. Trist este faptul că aceștia riscă să își trăiască toată viața în asemenea condiții, fiind ingnorați de oameni.  Povestea a doi tineri care au călătorit în Philipine a devenit virală, după ce ea, l-a urmărit pe iubitul ei, în timp ce acesta mergea la magazin. Ce a făcut, de fapt, bărbatul?

Iubitul i-a spus că se duce la magazin, dar partenera sa l-a urmărit. Când a aflat ce făcea, de fapt, tânărul, a rămas fără cuvinte

Iubitul i-a spus că se duce la magazin, dar partenera sa l-a urmărit. În întreaga lume, numărul oamenilor fără casă a crescut considerabil, iar acest lucru afectează tot mai populația. Mulți părinți rămân fără loc de muncă și nu mai au ce le pune pe masă copiilor, luând decizia de a-i abandona pe străzi și lăsați să cerșească pentru mâncare. Devenit probabil un lucru obișnuit pentru multă lume, puțini sunt cei care se opresc pentru a le oferi mâncare acestor copii. În Philipine sunt mulți copii abandonați pe străzi, fără ca aceștia să aibă pe cineva care să-i îngrijească sau să le dea să mânânce.

Aceștia sunt nevoiți să cerșească mila trecătorilor, iar de multe ori dorm nemâncați. Oamenii de obicei îi ignoră, indiferent de situație. Cu toate astea, mai există și oameni cărora le mai pasă de soarta acestor copii, care își rup din timpul lor și își cheltuiesc banii  pentru a ferici câteva suflete.

Acesta a fost și cazul a doi tineri, Lalaine și Chris, care se îndreptau spre hotelul din Philipine, unde erau cazați. Cei doi iubiți au observat că mai mulți copii erau înfometați și arătau foarte rău. Lalaine a fost extrem de deranjată de faptul că oamenii treceau pe lângă ei, fără să le pese.În drum spre hotel, tânăra i-a spus iubitului ei că aceștia copii trăiesc o viață îngrozitoare și că au nevoie de ajutor. Deși el nu spunea nimic, simțea la fel.

Ce decizie a luat Chris

La scurt timp, după ce au văzut acea imagine dureroasă, Chris i-a spus iubitei sale că merge la magazin și că va lipsi o vreme. Aceasta l-a urmărit și a rămas surprinsă după ce a aflat ce voia să facă, de fapt, Chris. Mai exact, iubitul său a mers la magazin pentru a cumpăra multă mâncare, pe care le-a oferit-o copiilor străzi. Impresionată până la lacrimi, Lalaine a decis să filmeze întreg momentul, fără ca el să știe. Ulterior, aceasta a postat clipul pe Youtube cu titlul: ,,Bărbatul pe care îl iubesc are cel mai frumos suflet”. Într-un timp foarte scurt, clipul video a devenit viral în mediul online, fiind apreciat de milioane de oameni. Gestul lui Chris a fost lăudat de o lume întreagă. Din păcate, acest lucru este tot mai rar în zilele noastre, iar zeci de mii de copii sunt abandonați pe străzi, fiind lăsați în voia sorții. Cel mai crunt este faptul că oamenii sunt martorii unei astfel de situații și nu vor să ajute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: