Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul lăutar s-a stins din viață după lupta cu boala. Marius Baiazid, plâns astăzi de familie și fani

Iubitul lăutar s-a stins din viață după lupta cu boala. Marius Baiazid, plâns astăzi de familie și fani

GALERIE FOTO (4) Este doliu în lumea sportului

Doliu și tristețe profundă au cuprins lumea muzicii lăutărești. Cunoscutul artist, Marius Baiazid a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, lăsând în urmă o mare de lacrimi și regrete. Deși a luptat cu toate puterile, acesta s-a stins din viață în această dimineață, într-un spital din București.

Marius Baiazid nu a fost doar un cântăreț talentat, ci și un om dedicat familiei și prietenilor. Acesta era cunoscut pentru inima sa mare și pentru bucuria pe care o aducea în sufletele oamenilor prin muzica sa.

Lupta cu boala

De la începutul lunii, Marius Baiazid a fost internat la Spitalul Municipal din București, starea sa de sănătate deteriorându-se treptat. Familia și prietenii apropiați au sperat până în ultima clipă într-o minune. În mediul online, mulți s-au rugat pentru sănătatea artistului, exprimându-și susținerea și speranța că acesta va reuși să învingă boala.

Cu doar patru zile înainte de decesul artistului, fiul său, Alex Baiazid, a făcut un apel emoționant pe rețelele de socializare, cerându-le oamenilor să nu mai sune la spital și să respecte liniștea doctorilor care își făceau datoria. Mesajul său a reflectat disperarea și durerea prin care trecea familia, în speranța unei recuperări miraculoase pentru tatăl său.

„Cine dorește să și ia rămas bun de la tata, va fi ținut 2 nopți la Biserica Soborul Maicii Domnului zona Titan aleea barajul Rovinari mâine va fi adus!”, este ultimul mesaj postat de Alex Baiazid pe contul său de Facebook, anunțând locul în care oamenii îi pot aduce un ultim omagiu tatălui său.

Rugăciunile fanilor și mesajele de condoleanțe

Fanii lui Marius Baiazid au răspuns cu inima deschisă apelului fiului său, inundând rețelele de socializare cu mesaje de susținere și rugăciuni pentru sănătatea artistului.

„O rugăciune așa va deschide cerul domnului, în Numele Lui Isus cerem răsturnare de situație!”, a fost doar unul dintre multele mesaje pline de speranță și credință.

Astăzi, în urma veștii tragice, rețelele de socializare s-au umplut de mesaje de condoleanțe. Familia, prietenii și fanii lui Marius Baiazid au exprimat cuvinte de încurajare și susținere pentru cei rămași.

„Dumnezeu să te ierte, tatăl meu, nu am cuvinte! O să fiu tare cum ți-ai dori tu să fiu! M-ai secat!”, este mesajul plin de durere transmis de fiul său, Alex.

O pierdere uriașă

Moartea lui Marius Baiazid vine la scurt timp după ce un alt nume mare al muzicii lăutărești, Neluță Neagu, s-a stins din viață. Pierderea acestor doi artiști de seamă este resimțită profund în întreaga comunitate muzicală și în inimile tuturor celor care le-au admirat talentul și dedicarea. Marius Baiazid a lăsat în urmă o moștenire muzicală inestimabilă.  Melodiile sale vor continua să răsune în sufletele celor care l-au iubit și apreciat.

Muzica sa va rămâne o mărturie a talentului și a pasiunii cu care și-a dedicat viața artei lăutărești. În aceste momente de durere, gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia îndoliată. Fie ca amintirile frumoase și muzica sa să le aducă alinare în aceste clipe grele. Moartea sa a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și apreciat.

O viață și o carieră

Comunitatea muzicii lăutărești își exprimă solidaritatea și compasiunea pentru familia Baiazid. Continuăm să ne rugăm pentru sufletul lui Marius și să transmitem condoleanțe celor apropiați. Moștenirea sa muzicală și impactul pe care l-a avut asupra vieților noastre nu vor fi uitate niciodată. În ciuda pierderii, este important să reflectăm asupra vieții și carierei lui Marius Baiazid.

El a adus bucurie și inspirație prin muzica sa, lăsând o amprentă de neșters în inimile celor care l-au cunoscut. Povestea sa va continua să inspire și să motiveze viitorii artiști să urmeze cu pasiune și dedicare calea muzicii.Marius Baiazid nu va fi uitat. Deși nu mai este printre noi, muzica și spiritul său vor trăi prin melodiile care vor continua să aducă bucurie și alinare.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: