Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul secret al Mădălinei Manole. Cine a fost marea ei iubire

Iubitul secret al Mădălinei Manole. Cine a fost marea ei iubire

Au trecut zece ani de când Mădălina Manole s-a sinucis. În urma ei au rămas niște părinți de neconsolat, un soț și un băiețel care astăzi a ajuns la 11 ani. Și deși au trecut atâția ani de la dispariția artistei, multe detalii au rămas încă neștiute. Probabil, cel mai șocant detaliu este cel legat de o poveste de dragoste extraconjugală, interzisă și neîmpărtășită pe care artista ar fi trăit-o în ultima perioadă a vieții sale.

Iubitul secret al Mădălinei Manole

Deși era căsătorită cu Petru Mircea, și de-abia devenise mama unui băiețel, Mădălina Manole ar fi avut un iubit secret. Potrivit zvonurilor de la acea vreme, dar și a unor declarații șocante făcute de Corina Chiriac, artista ar fi fost îndrăgostită de un coleg de breaslă, care însă nu-i împărtășea sentimentele. Vorbind despre această situație, Corina Chiriac a menționat că Mădălina era tare nefericită pentru că acel coleg ”nu a vrut-o!”. Și ca să-și susțină vorbele, artista a relatat că a asistat la două scene de dragoste dintre Mădălina și bărbatul în cauză, ”care m-au emoționat pînă la lacrimi”.

Cine a fost marea ei iubire

Întrebată fiind despre identitatea bărbatului, Corina Chiriac a menționat că nu va dezvălui nicicând despre cine e vorba. Cert e că Mădălina Manole ar fi fost într-o formă emoțională deplorabilă în ultimele zile ale vieții sale, dat fiind faptul că iubirea nu îi era împărtășită. Mulți au speculat că ideea sinuciderii s-ar fi concretizat chiar pe fondul unui răspuns pe care artista l-ar fi așteptat de ziua ei, dar care n-a venit nicicând.

Cert e că, la momentul morții sale, Mădălina Manole a menționat că nu se „mai simțea frumoasă” și că nu a putut suporta acest gând. „Ştiu că sunt iubită! Îmi pare rău, dar nu mă mai simt frumoasă”, a fost SMS-ul pe care artista i l-a trimis soțului ei cu câteva ore înainte să se sinucidă. Amintim că Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor chiar în casa în care locuia alături de soțul, fiul și soacra sa, în timp ce aceștia dormeau.

Petru Mircea a găsit-o, fără suflare, pe podeaua băii sale, cu capul spart și-ntr-o baltă de sânge. Ulterior, medicii legiști au constatat că lovitura s-a produs în momentul în care a căzut inconștientă, după ce consumase un pesticid puternic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: