Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, mireasă din nou! Care sunt primele detalii despre viitoarea nuntă

Iulia Albu, mireasă din nou! Care sunt primele detalii despre viitoarea nuntă

Iulia Albu este cu siguranță una dintre cele mai talentate „doamne ale modei” din România. Nu multă lume știe că după mariajul eșuat cu Mihai Albu, Iulia Albu și-a refăcut viața alături de un bărbat de care este îndrăgostită până peste cap. Abia acum a vorbit despre viitoarea nuntă.

Iulia Albu va avea parte de o nuntă nonconvențională

Iulia Albu este pe culmile fericirii alături de iubitul ei Mike. Abia acum, vedeta a vorbit despre fericitul eveniment care se va materializa curând în viața sa. Iulia Albu a confirmat faptul ca va urma o nuntă. Vedeta a afirmat că nu își dorește să fie o nuntă clasică, dar vrea să se căsătorească în fața lui Dumnezeu.

Iulia Albu a declarat că se simte mai împlinită ca niciodată în brațele lui Mike. Relația celor doi merge strună și fosta soție a lui Mihai Albu va ajunge cât de curând în fața altarului, conform spuselor ei. Iulia Albu a declarat că se vede toată viața împreună cu Mike și că el o susține 100% mereu în tot ceea ce face.

Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu. Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.„, a declarat Iulia Albu.

Cum și-a cunoscut Iulia Albu iubitul

Iulia Albu a dezvăluit că și-a cunoscut actualul iubit prin intermediul unei prietene care i-a organizat un blind date. Aceasta nu a fost foarte încântată de Mike la prima întâlnire, dar după cea de-a doua au rămas nedespărțiți. Inițial, vedeta noastră a crezut că este un om arogant, dar s-a dovedit că nu era deloc așa.

A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut.

După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit.„, a spus Iulia Albu.

Etichete: