Redactia.ro
Home » TV » Iulia Albu o atacă dur pe Andreea Marin. Ce spune stilista despre „Zâna Surprizelor”

Iulia Albu o atacă dur pe Andreea Marin. Ce spune stilista despre „Zâna Surprizelor”

iulia albu critica andreea

Iulia Albu nu iartă pe nimeni atunci când vine vorba despre fashion. Criticul de modă comentează aparițiile vedetelor de orice natură. Fie că vorbim despre apariții pe covorul roșu, fie despre felul în care se afișează divele pe rețelele sociale, Iulia Albu critică fără rețineri.

Printre persoanele publice pe care aceasta le-a luat recent în colimator se numără și Andreea Marin. Ce a putut să spună Iulia Albu despre Zâna Surprizelor, la televizor.

Iulia Albu o critică pe Andreea Marin

Iulia Albu comentează aparițiile vedetelor în emisiunea „Poliția Modei” de la Antena Stars. Cea mai recentă victimă a comentariilor acide ale criticului de modă este însă Andreea Marin.

Atacul dur la adresa „Zânei” vine după ce a vizionat un videoclip în care vedeta era încălțată în pantofi cu toc în propria curte. Stilul pe care îl abordează Andreea Marin este departe de a fi pe placul Iuliei Albu.

În clip-ul pe care Andreea Marin l-a postat pe TikTok, aceasta bea un pahar cu vin în propria grădină. De asemenea, era îmbrăcată elegant și încălțată în pantofi cu toc. Iulia nu a văzut cu ochi buni alegerea vedetei și a criticat-o dur.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (…) Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a afirmat Iulia Albu, după vizonarea clipului video.

Ce au spus invitații din emisiune despre Andreea Marin

În emisiunea prezentată de Iulia Albu și Ovidiu Buta, în fiecare ediție există și invitați care participă la discuție. În ediția în care ținta comentariilor a fost Andreea Marin, invitații au fost Flick și soția lui, Denisa. Aceasta din urmă a avut o reacție la vederea imaginilor cu Andreea Marin. Spre deosebire de Iulia Albu, Denisa Filcea nu a comentat ținuta sau încălțămintea Andreei Marin, ci felul în care Zâna a ținut paharul cu băutură.

„Aș vrea să spun ceva… mă dor ochii! Nu are legătură cu ea, îmi place, e o doamnă, dar chiar am făcut săptămâna trecută un filmuleț despre proasta influență din online și media (…) pentru fetele care se uită acum la televizor și cred că din pahar se bea așa (n.r. cu degetul mic ridicat), vă rog să nu faceți asta!”, a spus soția lui Flick.

Și Ovidiu Buta a avut ceva de spus. El a catalogat drept falsă atitudinea Andreei Marin, în filmulețul postat pe TikTok, care a ajuns subiect de discuție în emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: