Redactia.ro
Home » Știri » Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan. „Salman este precum o stea strălucitoare”

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan. „Salman este precum o stea strălucitoare”

Iulia Vântur, îndrăgostită de un actor indian.

Iulia Vântur, cunoscută pentru discreția sa, a ieșit din zona de confort și a oferit declarații surprinzătoare despre relația sa cu Salman Khan. În ciuda impresiei de viață perfectă, vedeta a dezvăluit că traiul alături de superstarul de la Bollywood poate fi uneori plin de provocări.

Într-un interviu acordat pentru City Times în timpul unei vizite în Dubai, Iulia a vorbit deschis despre dinamica relației lor. Ea a comparat prezența lui Salman în viața sa cu o stea strălucitoare, menționând că, deși este mândră de partenerul său, este o provocare să strălucești alături de o astfel de figură imensă precum cea a lui Salman Khan.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, a mărturisit Iulia.

Ce planuri de viitor are Iulia Vântur

Ea a subliniat că experiența de a fi alături de Salman este motivantă și inspirațională, deoarece el reprezintă un exemplu de etică a muncii, implicându-se profund nu doar în propriile sale proiecte, ci și în echipă și întregul proces.

Iulia Vântur nu a călcat niciodată pe pământ indian până în 2014, când și-a început aventura în lumea strălucitoare a Bollywood-ului. De atunci, ea și-a construit o prezență în industria filmului și și-a îndreptat atenția către Dubai, numind orașul drept a doua sa casă după ce a primit viza de aur din Emiratele Arabe Unite și și-a achiziționat o proprietate acolo.

În ceea ce privește planurile de viitor, Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, se declară mulțumită de oportunitățile pe care le-a avut în India. Ea își dorește să colaboreze cu un cântăreț arab și are în plan realizarea unui documentar despre viața superstarurilor de la Bollywood, inclusiv a lui Salman Khan.

De ce îi e dor Iuliei Vântur

Cu toate că îi este dor de momentele de televiziune live, Iulia găsește o satisfacție similară în momentele când urcă pe scenă pentru a cânta în fața unui public live.

„Am avut șansa să întâlnesc niște oameni minunați și să învăț de la ei, ceea ce mi-a permis să mă descopăr în moduri noi. Deși nu m-am născut în India, am îmbrățișat totul despre asta. Mă simt ca și cum aș fi pe jumătate indiancă acum”, a adăugat Iulia.

Relația dintre Iulia și Salman, care durează de un deceniu, continuă să fie subiect de discuție pentru fanii lor, iar aceasta este mândră de iubirea lor, în ciuda declarațiilor anterioare ale actorului despre renunțarea la căsătorie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: