Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre viața sa în India: „Am muncit ca să dovedesc ceva ce românii știau”

Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre viața sa în India: „Am muncit ca să dovedesc ceva ce românii știau”

GALERIE FOTO (4) Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre viața sa în India

Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre viața sa în India. Fosta prezentatoare tv s-a mutat în India în urmă cu câțiva ani. Iulia Vântur și-a luat viața de zero, iar acum este împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Prezentă la un eveniment monden din Capitală, vedeta a vorbit despre începuturile sale în statul indian.

Iulia Vântur, dezvăluiri inedite despre viața sa în India: „Am muncit ca să dovedesc ceva ce românii știau”

Iulia Vântur vine din ce în ce mai rar în România, iar viața ei s-a schimbat radical. Iulia a decis să înceapă o nouă viață în INdia, acolo unde are o carieră de succes. De asemenea, vedeta este împlinită și pe plan personal, având o relație de câțiva ani cu celebrul actor Salman Khan. Invitată la un eveniment monden din Capitală, Iulia Vântur a făcut declarații inedite. Românca se poate declara mândra, reușind să își facă o carieră de succes în India. Fosta prezentatoare de la Dansez pentru tine a plecat în India în urmă cu 10 ani, dar vedeta nu a uitat de țara ei. Blondina a povestit cum au fost începuturile sale în țara iubitului ei.

„În momentul în care m-am mutat în India, eram oricum foarte încântată, fascinată de tot ce era acolo, să descopăr, să înțeleg. Probabil că, după aceea, când mi-am dat seama că tot mediul meu înconjurător în care mă simțeam foarte confortabil și eram atât de obișnuită, inclusiv cariera pe care o aveam aici.Ani de zile, eu am muncit tocmai ca să dovedesc ceva ce românii știau, probabil! Și eu știam, dar oamenii de acolo nu știau.Mi-a luat ceva timp și muncă să dovedesc că sunt capabilă să fac anumite lucruri. Și probabil că atunci au fost momentele mai dificile!”,a declarat Iulia pentru cancan.ro.

Vedeta a mai vorbit și despre secretele succesului pe scenele lumii. Iulia Vântur a explicat că de multe ori simte dorul de casă și familie. „În timpul pandemiei, tocmai pentru că nu am putut să plec pentru multă vreme din India, era aeroportul închis, am decis să dedic și mai mult timp pentru a sta în țară și a fi mai mult timp cu părinții mei, cu prietenii mei, cu tot ce se întâmplă aici, pentru că e casa mea, totuși! Copilul meu încă e jucăuș, și cred că ăsta e și secretul pentru care am fost și curioasă să explorez mai mult și să descopăr mult mai multe lucruri despre mine, despre oameni, despre alte locuri.Tocmai pentru că am avut curiozitatea asta copilărească!”, a mai adăugat Iulia Vântur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: