Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur, însărcinată? Unde a fost surprinsă iubita lui Salman Khan

Iulia Vântur, însărcinată? Unde a fost surprinsă iubita lui Salman Khan

GALERIE FOTO (4)

La cei 41 de ani, Iulia Vântur a ajuns să ducă o viață de poveste! Este iubita celui mai îndrăgit actor de la Bollywood, se bucură de succes internațional cu propria carieră artistică, iar foarte curând se poate ca celebra româncă să vină cu o veste uriașă! Unde a fost surprinsă iubita lui Salman Khan.

Iulia Vântur se bucură de zile petrecute în România, alături de familie și prieteni. Însă nimeni nu se aștepta să o vadă pe iubita lui Khan într-un loc cu totul special pentru orice femeie care se pregătește să devină mamă!

Iulia Vântur, însărcinată? Unde a fost surprinsă iubita lui Salman Khan

Paparazzi au surprins-o pe Iulia Vântur chiar în momentul în care ieșea din clinica vedetelor – Femme Boutique Medical, specializată pe obstetrică – ginecologie, medicină materno – fetală, infertilitate, potrivit jurnaliștilor de la Mediaflux.ro.

Este locul unde au mai fost surprinse celebre mămici precum Adela Popescu, Adelina Pestrițu, Vlăduța Lupău, Gina Pistol, Laura Cosoi, Feli, Marisa Paloma, Irina Fodor, Jojo sau Amalia Enache, Sunt doar câteva dintre vedetele care au trecut pragul acestei clinici pe timpul sarcinii și până când și-au adus pe lume minunile!

Cum a fost surprinsă Iulia Vântur la ieșirea din clinica vedetelor

Iulia Vântur a ieșit cu zâmbetul pe buze din clinica vedetelor, semn că ne-am putea aștepta oricând la vestea că ar urma să devină la rândul ei mamă!

Iubita starului de la Bollywood a ales un look lejer pentru vizita la clinica vedetelor. A purtat o bluză lungă tip rochie, pe care a completat-o cu o pereche de sneakerși albi. Pe deasupra a purtat un pardesiu blej deschis, la care și-a asortat geanta.

Primul lucru pe care frumoasa blondină l-a făcut când cobora scările spre ieșirea din clinică a fost să vorbească la unul dintre cele două telefoane, potrivit imaginilor surprinse de paparazzi, potrivit Mediaflux.ro.

Așadar, nu este exclus ca, în cel mai scurt timp, atât Iulia Vântur, cât și celebrul ei iubit Salman Khan să dea vestea că ar urma să devină părinți!

Sursa foto: Instagram / Mediaflux.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: