Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur, ironizată de presa din India. Cum a fost surprinsă la ziua lui Salman Khan?

Iulia Vântur, ironizată de presa din India. Cum a fost surprinsă la ziua lui Salman Khan?

GALERIE FOTO (3) Iulia Vântur, ironizată de presa din India

Iulia Vântur, ironizată de presa din India. Fosta prezentatoare Tv a fost surprinsă într-o ipostază inedită la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Salman Khan. Iulia a fost ironizată de jurnaliștii din India pentru că nu a prins primul rând la tăierea tortului.

Iulia Vântur, ironizată de presa din India. Cum a fost surprinsă la ziua lui Salman Khan?

Iulia Vântur, ironizată de presa din India. Celebrul actor din India, Salman Khan, a împlinit 56 de ani, iar cu această ocazie a organizat o mare petrecere la ferma pe care o deține în localitatea Panvel. Prietenii apropiați, colegi din industria filmului, rudele și iubita sa, Iulia Vântur au fost prezenți la ziua actorului. Jurnaliștii din India a ironizat-o pe frumoasa româncă pentru că aceasta nu apare în prim-planul filmării cu tortul aniversar.

Iulia Vântur este surprinsă în timp ce stă în spatele actorului, la distanță de el, în timp ce în rândul întâi stau doar rudele lui Khan. În imagini, Salman Khan apare ținâdu-și în brațe nepoata, fiica surorii lui. În acest timp, Iulia este văzută zâmbind și glumind cu alte persoane care stăteau în spatele celebrului actor. ”Salman Khan taie un tort imens de ziua lui. Voi o puteți vedea pe Iulia Vântur?” sau ”Iulia Vântur și-a făcut apariția la tăierea tortului lui Salman Khan.Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”, sunt câteva dintre titlurile apărute în publicațiile din India.

Iulia Vântur se pregătește să lanseze un proiect care se anunță a fi de mare succes. Frumoasa româncă va fi, gazda unei serii documentare despre viața și cariera lui Salman Khan, care se va difuza în mediul online. Filmările au început deja în luna octombrie a acestui an. Iulia va documenta ultimii 33 de ani din viața iubitului ei, de când acesta a devenit un adevărat superstar în India. Blondina va sta de vorba cu rude, prieteni și colegi de breaslă cu care Salman a lucrat de-a lungul timpului.

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur și-a găsit fericirea la celălalt capăt al lumii. Vedeta trăiește o poveste de dragoste alături de Salman Khan, celebrul actor indian. De asemenea, blondina a reușit să aibă succes și pe plan profesional, devenind un nume cunoscut în India. Când a venit în România, Iulia a vorbit despre relația pe care o are cu actorul, dar și despre viața din India. „Eu cânt două piese de pe coloana sonoră a filmului. Este visul oricărui cântăreț să aibă piese în filme de blockbuster, pentru că acelea au șanse să devină super hituri. Cultura, industria muzicală de la Bollywood funcționează ușor diferit. Filmele indiene se promovează cu ajutorul cântecelor. Succesul unui film depinde foarte mult și de muzica din film. Practic funcționează pe alocuri ca filmele musical, însă actorii nu cânt[ ei înșiși, de cele mai multe ori. De asta există cântăreții, care, la rândul lor, atrag audiență, cu vocile lor”, a spus Iulia Vântur pentru Click.

Întrebată dacă urmează să apară un copil în viața ei și a lui Salman, Iulia a fost reținută, dar nu a exclus această posibilitate. „Când o vrea Dumnezeu”, a mai spus Iulia Vântur.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: