Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur, probleme în relația cu Salman Khan? Vedeta a fost surprins alături de un alt bărbat

Iulia Vântur, probleme în relația cu Salman Khan? Vedeta a fost surprins alături de un alt bărbat

GALERIE FOTO (5) Iulia Vântur, probleme în relația cu Salman Khan

Iulia Vântur, probleme în relația cu Salman Khan? Fosta prezentatoare de știri a părăsit România și s-a mutat de câțiva ani în India. Iulia formează un cuplu cu celebrul actor indian Salman Khan. Blondina a devenit un adevărat star la Bollywood, iar în această perioadă are turneu în SUA. Cu toate astea, vedeta a fost surprinsă în compania altui bărbat.

Iulia Vântur, probleme în relația cu Salman Khan? Vedeta a fost surprins alături de un alt bărbat

Iulia Vântur a reușit să îi impresioneze pe indieni cu frumusețea și talentul ei. După ce a decis să se mute în India, frumoasa blondină și-a construit o carieră impresionantă în muzica. Mai mult, Iulia formează un cuplu cu actorul indian Salman Khan. Luna aceasta, Iulia Vântur va avea un turneu muzival în Statele Unite ale Americii, unde va cânta alături de artiștii Guru Randhawa și Kanika Kapoor.

Deși mulți se așteptau ca Iulia să fie însoțită de iubitul ei, aceasta a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Blondina a publicat o imagine cu Guru Randhawa, de la repetitii pentru turneul muzical din SUA. Imaginea a fost apreciată de 5 mii de persoane. În ultima perioadă, Iulia și Salman Khan nu au mai fost văzuți împreună, dar momentan nu au apărut informații conform cărora, relația lor de iubire s-ar fi încheiat.

 

Iulia si Guru

Iulia Vântur, turneu în SUA

Iulia Vântur și-a construit o carieră muzicală în India, acolo unde trăiește de câțiva ani. Fosta prezentatoare tv se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Iulia va susține un turneu în SUA. Pe 11 martie, aceata se va afla în Houston, Texas, după care va cânta la New Jersey pe 12 martie. Prețul unui bilet pornește de la 55 de euro, și poate ajunge până la 175 de dolari. Blondina va cânta pe 15 martie la Washington, iar pe 18, 19 și 20 martie, va cânta la Chicago, Dallas și Atlanta. Cine dorește să o vadă pe Iulia Vântur performând pe scena din Los Angeles, va trebui să plătească suma de 1.500 de dolari. Vedeta va cânta pe 27 martie, iar prețurile unui bilet pornește de la 19 dolari.

Iulia va fi însoțită de artiștii Guru Randhawa și Kanika Kapoor. Aceștia vor cânta pe 1 aprilie la New York, iar biletul va costa de la 100 dolari,și poate ajunge la 260 de dolari. Turneul se va încheia p 2 aprilie, când cei trei artiști vor concerta la Orlando, Florida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: