Redactia.ro
Home » Știri » Iuliana era însărcinată și a murit pe patul de spital din cauza sărăciei. Doi copii au rămas fără mamă

Iuliana era însărcinată și a murit pe patul de spital din cauza sărăciei. Doi copii au rămas fără mamă

Iuliana avea 26 de ani și era însărcinată în patru luni. Femeia a murit pe patul de spital, după mai multe complicații. Doi copii, un băiețel și o fată, au rămas fără mamă, de la vârste fragede. Familia cere acum ajutorul pentru a o înmormânta pe tânără.

Iuliana era însărcinată și a murit pe patul de spital

Durere fără margini într-o familie fără posibilități, din comuna Epureni, județul Vaslui. Iuliana avea 26 de ani și era însărcinată în patru luni. A murit pe patul de spital din cauza a mai multor complicații. Tânăra era așteptată acasă de soțul ei, Dan, dar și de cei doi copii pe care îi aveau împreună, o fetiță de cinci ani și un băiețel de aproape doi ani. Acum, cei doi micuți vor crește fără mamă.

Chinul a început când Iuliana a început să se simtă rău, pe 4 noiembrie, şi să se sufoce. Atunci a fost momentul când soţul său a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Femeia a ajuns în stare gravă la spital. Acolo, medicii i-au pus diagnosticul de pneumonie bilateralã interstiţială acută. I-au făcut investigațiile necesare, iar în urma analizelor, cadrele medicale au luat decizia de a o transfera la ATI reanimare, unde a fost pusă pe ventilator pentru a putea respira, scrie Vremea Nouă. Din păcate, Iuliana a murit la ATI pe 5 noiembrie.

Familia Iulianei are nevoie de ajutor

Familia tinerei decedate are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet bun. Soțul Iulianei nu poate să muncească din cauza unor probleme cardiace. Acesta a avut nevoie de sprijin pentru înmormântarea tinerei de 26 de ani. O asociație, care se ocupă cu astfel de cazuri, dar și Primăria comunei i-a ajutat cu înmormântarea Iulianei, mămica care și-a pierdut și copilul și viața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini