Redactia.ro
Home » TV » Iuliana Marciuc, cu ochii în lacrimi la TV. Calvarul prin care a trecut partenera lui Adrian Enache ca să devină mamă: “Mulți ani de zile o dorință neîmplinită… “

Iuliana Marciuc, cu ochii în lacrimi la TV. Calvarul prin care a trecut partenera lui Adrian Enache ca să devină mamă: “Mulți ani de zile o dorință neîmplinită… “

Drama Iulianei Marciuc a povestit cu ochii în lacrimi prin ce momente dificile a trecut, pentru a deveni mamă. Realizatoarea TV a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să aducă pe lume un copil.

Pe Iuliana Marciuc și Adrian Enache toată lumea îi știe drept unul dintre cele mai longevive cupluri din televiziune. Însă puțini cunosc drama prin care a trecut vedeta TV pentru a deveni mamă.

Pentru Iuliana Marciuc, visul de a deveni mamă nu a fost deloc unul ușor de îndeplinit. Realizatoarea TV a încercat timp de 10 ani să rămână însărcinată.

Iuliana Marciuc, cu ochii în lacrimi: „Mulți ani de zile o dorință neîmplinită…”

Iuliana Marciuc a dezvăluit că una dintre cele mai grele încercări la care a fost supusă în viață a fost aceea de a aștepta să devină mamă. Vedeta a recunoscut că s-a luptat ani la rând să rămână însărcinată.

A trecut prin momente dificile în tot acest timp, crezând că nu o să se poată bucura niciodată de statutul de părinte: „Mulți ani de zile o dorință neîmplinită a fost aceea de a rămâne însărcinată. Și acum îmi amintesc exact momentele, cum am aflat, unde eram.

Eram cu prietena mea cea mai bună într-o televiziune, într-un birou. Mamă, când am văzut că e pozitiv… Îți dai seama, că făcusem tratamente.

Doamne, dar ce n-am făcut! Acupunctură, reflexoterapie, tratamente hormonale. Deci am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers nouă săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate.”, a dezvăluit partenera lui Adrian Enache, invitată la emisiunea lui Teo.

Iuliana Enache: “Oricât aș fi eu de optimistă, mai e puțin… “

Subiectul legat de momentul în care a reușit să rămână însărcinată cu fiul ei, David, nu a fost singurul care a făcut-o pe Iuliana Marciuc să aibă ochii în lacrimi.

Partenera lui Adrian Enache a fost extrem de emoționată și când a vorbit despre bunica ei, în vârstă de 93 de ani, pe care se teme să o piardă

„Mă impresionează fiecare zi petrecută împreună cu ea, în care îmi dau seama, de fapt, că oricât aș fi eu de optimistă, mai e puțin. Înseamnă copilăria mea, pentru că stăteam cu ea. Apoi, înseamnă și persoana care, alături de mama, m-a ajutat să îl cresc pe David.”, a mai mărturisit Iuliana Marciuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: