Redactia.ro
Home » TV » iUmor revine pe TV. Când se va difuza emisiunea?

iUmor revine pe TV. Când se va difuza emisiunea?

Fanii formatului iUmor pot răsufla ușurați: așteptarea s-a încheiat. Un nou sezon al emisiunii va începe vineri, 13 septembrie. Iată care sunt noutățile puse la dispoziție de Antena 1 în ceea ce privește această emisiune.

iUmor, un nou sezon

Îndrăgita emisiune revene pe micile ecrane cu cel de-al șaptelea sezon. Cheloo, Delia și Mihai Bendeac își vor relua rolurile de jurați ai emisiunii, iar prima ediție va avea loc vineri, 13 septembrie, începând cu ora 20:00.

Emisiunea și-a schimbat, așadar, ora de difuzare și ziua. Dacă până acum era difuzat sâmbăta ori duminica, acum iUmor va fi în competiție directă cu Vocea României. Asta și pentru că Vocea României se va difuza în aceeași zi, la aceeași oră, informează paginademedia.ro.

Schimbări la modul de jurizare

Din fericire, formula juriului a rămas neschimbată și-n acest sezon. Singura noutate este faptul că cei trei vor avea la dispoziție o manetă. Aceasta va putea fi acționată o singură dată pe sezon și va acorda juraților posibilitatea de a ”bloca” concurenții. Adică, cei în cazul cărora se va folosi maneta, nu vor mai participa la sezoanele viitoare ale show-ului.

Emisiunea va fi în continuare prezentată de Șerban Copoț și Dan Badea, cel care i-a luat locul lui Vlad Grigorescu în sezonul anterior.

Citește și Conversație șocantă între un polițist și un șofer de BMW

Etichete: