Redactia.ro
Home » Monden » J.LO și Ben Affleck, din nou împreună! Cum au fost surprinși cei doi

J.LO și Ben Affleck, din nou împreună! Cum au fost surprinși cei doi

GALERIE FOTO (6) J.LO și Ben Affleck, din nou împreună!

J.LO și Ben Affleck, din nou împreună! Deși s-au despărțit în urmă cu 17 ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck pare că nu au renunțat unul la celălalt. Cei doi au fost fotografiați din nou împreună în tandrețuri în Miami. Atât JLo cât și Ben au fost mereu cu zâmbetul pe buze.

J.LO și Ben Affleck, din nou împreună! Cum au fost surprinși cei doi

J.LO și Ben Affleck, din nou împreună! Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au reunit după 17 ani de la despărțire, și se pare că cei doi sunt din ce în ce mai apropiați. Recent, JLo și Ben Affleck au fost surprinși împreună pentru a doua oară într-o săptămână. De asemenea, există zvonuri conform cărora au petrecut mult timp la vila ei din Los Angeles, cu toate că mai multe surse din anturajul celor doi au declarat că sunt doar prieteni. Ben Affleck are o cabană în Montana, unde merge în vacanță cu copii și cu fosta soție, Jennifer Garner. Conform unor surse, actorul ar fi dus-o pe fosta iubită, la vială, cei doi petrecând mult timp acolo. În urmă cu câteva săptămâni, Jennifer Lopez a anunțat că s-a despărțit de logodnicul său, jucătorul de baseball Alex Rodriguez.

J.Lo și Ben Affleck au fost surprinși împreună, relaxându-se pe balcon. Actorul a ieșit să fumeze, în timp ce actrița l-a acompania, îmbrăcată într-o rochie lejeră de vară. De-a lungul timpului, Ben Affleck a declarat că a rămas în relații bune cu fosta logodnică, iar conexiunea dintre cei doi este extrem de vizibilă.

J.Lo și Ben Affleck au trăit o poveste de dragoste intensă

În urmă cu ani buni, celebrul actor Ben Affleck și Jennifer Lopez au trăit o poveste de dragoste extrem de pasională. Cei doi s-au îndrăgostit în perioada când filmau pelicula „Gigli” și au dci să se logodească. Ben a cerut-o în căsătorie pe artistă în 2002, iar inelul cu diamante roz pe care celebrul l-a cumpărat a făcut senzație la Hollywood. Deși nimeni și nimic părea că nu le stă în cale, cei doi s-au despărțit în 2004. În urmă cu ceva timp, actorul își aducea aminte despre relația intensă pe care a trăit-o cu J.LO. „Oamenii erau atât de răi în privința ei, erau atât sexiști cât și rasiști”, a declarat vedeta din Batman.

Ben Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner, împreună cu care are doi copii, dar căsnicia dintre cei doi nu a rezistat, așa că au divorțat. La rândul ei, Jennifer s-a căsătorit cu Marc Anthony, având doi copii împreună, dar au avut aceeași soartă. Ulterior, celebra artistă s-a logodit cu Alex Rodriguez pe o plajă în Bahamas.

Cei doi au fost felicitați de către Barack și Michele Obama, iar fostul sportiv a postat pe rețelele de socializare mesajul pe care l-au primit de la fostul cuplu prezindețial. „Michelle și cu mine am dorit să vă felicităm pentru angajamentul dumneavoastră. După 26 de ani împreună, putem spune că orice provocări pe care le poate primi viața, împărtășirea lor cu cineva pe care-l iubești face totul să fie minunat. Toate cele bune, Barack Obama”. Se pare că relația dintre cei doi nu a rezistat, iar artista și Alex au luat-o pe drumuri separate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: