Redactia.ro
Home » Monden » Jador a ajuns după Revelion la spital, unde medicii i-au pus perfuzii: „Nu scap”

Jador a ajuns după Revelion la spital, unde medicii i-au pus perfuzii: „Nu scap”

GALERIE FOTO (2) Jador a ajuns după Revelion la spital, unde medicii i-au pus perfuzii: „Nu scap”

Jador a ajuns după Revelion la spital, unde medicii i-au pus perfuzii. El a transmis un mesaj în mediul online, spunând că „nu scapă” nici măcar în prima zi din noul an.

Jador a ajuns după Revelion la spital, unde medicii i-au pus perfuzii: „Nu scap”

Jador a publicat o imagine din spital, acolo unde medicii i-au pus perfuzii ca să îi amelioreze starea. Cântărețul a scris și un mesaj prin care să justifice de ce se află acolo.

„Nici în prima zi din an nu scap”, este mesajul scris de Jador, plus un emoticon care arată că e trist și dezamăgit, deopotrivă.

Cel mai probabil, el nu a scăpat de răceală. Înainte de Crăciun, Jador a mărturisit pe rețelele de socializare că este răcit și se simte foarte rău.

„De dimineață mă dădeam în figuri și acum îmi este rău de nu mai pot. Am răcit. Nu mai pot! Vai, dar ce îmi este rău!”, a spus el, la acel moment.

Jador, autentic și transparent: despre scandalul de la Filarmonica din Timișoara, iubirea adevărată, carieră și rasism: „Sunt, dracu, ditamai țiganul!”

Jador și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit, transparent, despre câteva teme care se leagă de numele lui: scandalul de la Filarmonica din Timișoara, de pildă. Cântărețul a adus în discuție rasismul, cariera lui de admirat, dragostea adevărată și o despărțire care l-a marcat, dar a povestit și alte întâmplări de natură personală. El a fost invitat la podcastul lui Gojira.

Pe Jador îl cheamă în buletin Remus Ionuț Dumitrache. S-a născut în 1995, în Bacău. El a fost invitat într-o ediție a podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, în care au fost abordate tot felul de subiecte. Unul dintre ele, scandalul de la Filarmonica din Timișoara. Cântărețul a spus că nimic nu l-a deranjat mai tare decât faptul că nu a fost lăsat să cânte acolo, iar cererea de închiriere a instituției culturale i-a fost respinsă.

„Au dreptatea lor, dar și eu o am pe a mea. Hai să nu facem țigănie acolo, dacă asta vor să zică ei, nu? Indirect, asta vor să zică. (…) Mie nu îmi place că oamenii își denigrează foarte mult cultura. Boss, maneaua a devenit cultura noastră. E în sângele nostru, al românilor”.

„M-a deranjat că de-a lungul vieții am primit foarte multe piedici pentru că eu eram țigan. Cu numele, de fapt. Că, sincer, habar nu am țigănește. Dar eu sunt țigan. Mie așa mi-a spus mama. La 14 ani, plecat de acasă, mi-a spus: Băi, tu ești țigan. Bine, bre, oriunde o să merg o să spun că sunt țigan”.

„Sunt, dracu, ditamai țiganul!”, a mai spus el.

Iar asta a fost în defavoarea lui în multe dintre situații, în special când era elev.

„La școală, fetele mă respingeau doar pentru simplul fapt că eram țigan. Chiar și în facultate, chiar și în liceu, bullying din cauza asta, foarte mult bullying din cauza asta. Fetele, respingându-mă, mi se părea că sunt foarte urât. Aveam o problemă cu asta. Frustrări foarte mari, da. Eram și sărac”.

În 2017, el a absolvit ASE-ul și apoi a urmat un master de studii economice.

„Colegii din facultate nu m-au băgat în seamă vreo jumătate de an. (…) Eram din altă lume și ei din altă lume. (…) Boss, terminasem masterul, eram masterand în economie și nu mă angaja nimeni! Eu îți spun fapte concrete, fapte din viața mea!”.

Jador și-a dori să elimine rasismul din România, din lume. Dar chiar și așa, cunoscând pe pielea lui rasismul, el a reușit ceva ce puțini reușesc: să devină faimos în ciuda faptului că este de etnie romă. La 23 de ani, Jador a devenit cunoscut prin intermediul emisiunii Puterea dragostei, de la Kanal D România. A mers acolo ca să-și caute dragostea, iar publicul larg l-a îndrăgit. Înainte de emisiune, nu era înstărit, dar avea mari aspirații la o carieră muzicală de succes pe care a și obținut-o.

Puteți citi continuare în acest material Redacția.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: