Redactia.ro
Home » Monden » Jador a aruncat bomba! Motivul ireal pentru care va renunța să mai cânte de la 1 ianuarie

Jador a aruncat bomba! Motivul ireal pentru care va renunța să mai cânte de la 1 ianuarie

În urmă cu câteva luni fanii lui Jador se întrebau care este motivul pentru care acesta anunțat că renunță la muzică. Artistul a explicat totul chiar astăzi.

De ce nu va mai cânta Jador

În urmă cu mai bine de două luni Jador a publicat o postare în mediul online în care și-a anunțat fanii că începând cu data de 1 ianuarie 2024 nu va mai putea onora evenimente. La acea vreme nu a dat prea multe explicații ci doar faptul că va fi nevoit să plece din țară. El le-a transmis celor ce îl apreciază că o să afle totul pe parcurs.

Salutare oameni care mă iubesc! Am să vă anunț ceva foarte important… de pe 1 ianuarie 2024 nu voi mai putea onora evenimente, nu voi mai putea merge la evenimente. Poate o să vă las niște muzică, pentru că sunt nevoit să plec din țară.

Vreau să vă zic că până de Revelion voi mai putea cânta, în rest eu nu o să mai cânt, așa că cei care vreți să vin la evenimentele voastre până în decembrie sunt disponibil, până la sfârșitul lui decembrie. Vă iubesc! O să aflați tot pe parcurs. Doamne ajută!”, spunea artistul la acea vreme.

Jador a dezvăluit motivul pentru care nu va mai cânta

Până astăzi fanii lui Jador au stat ca pe ace deoarece s-au întrebat care este motivul pentru care el alege să nu mai aibă concerte. Mulți i-au purtat de grijă deoarece în trecut a mai existat un anunț de acest fel din cauza problemelor sale de sănătate dar acum nu este cazul.

Jador a publicat pe contul tău de Instagram un mesaj către internauți prin care le explică faptul că va participa din nou la emisiunea Survivor. Cântărețul a spus că este emoționat și entuziasmat de această veste extraordinară și că începând cu data de 16 ianuarie fanii îl pot urmări din nou pe ecrane.

Care a fost mesajul artistului

Dragii mei prieteni și susținători,

Cu emoție și entuziasm, vă împărtășesc o veste extraordinară! Sunt onorat să vă anunț că voi fi unul dintre concurenții din noul sezon “Survivor All-Stars” de pe ProTV, care începe pe 16 ianuarie. Este o provocare incredibilă și o oportunitate de a testa limitele personale și de a crește într-un mod cu totul nou.

Este adevărat, aventura va fi dură și plină de provocări – de la lipsa hranei la conviețuirea cu oameni cu care nu am prea multe în comun. Cu toate acestea, sunt hotărât să merg mai departe și să aduc la suprafață nu doar forța fizică, ci și învățămintele pozitive de viață.

Această experiență va fi o lecție de autodescoperire și creștere personală. Îmi propun să aduc acasă nu doar trofeul, ci și o perspectivă mai înțeleaptă și mai bună asupra vieții.

În drumul meu către victorie, am nevoie de susținerea voastră incredibilă. Fiecare mesaj, gând bun și încurajare mă vor alimenta și îmi vor da puterea să depășesc orice obstacol. Vă rog, fiți alături de mine în această călătorie!

Cu inima plină de recunoștință și determinare, abia aștept să împărtășesc această aventură cu voi. Mulțumesc pentru sprijinul vostru constant și pentru că sunteți cei mai minunați fani din lume!

Cu drag,
[jador al vostru]🌟 #SurvivorAllStars #adventureawaits„, a scris Jador în postarea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: