Redactia.ro
Home » Monden » Jador a muncit un an întreg, dar a rămas fără un leu în cont! Artistul a fost jefuit: „A fost în vacanțe cu cardul meu”

Jador a muncit un an întreg, dar a rămas fără un leu în cont! Artistul a fost jefuit: „A fost în vacanțe cu cardul meu”

jador

Jador trece prin momente delicate și este extrem de revoltat. A muncit un an întreg ca să rămână fără bani în conturi! Iată cum a fost posibil! Artistul a povestit totul fanilor care au fost șocați de cele relatate.

Jador a fost jefuit! Cum a fost posibil

Jador a muncit din greu pentru a avea o viață lipsită de griji și pentru a-și permite să-și îndeplinească și cele mai mici capricii. Nu mică i-a fost mirarea atunci când a observat că banii agonisiți după un an de muncă au dispărut ca prin minune. Artistul susține că cineva i-a furat banii din cont și i-a folosit pentru a face cumpărături la magazine de lux și a pleca în vacanțe.

„Astăzi vreau să vorbesc cu voi despre ce mi s-a întâmplat. Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile”, a povestit Jador.

Jador își va închide contul la banca la care avea cardul care a fost golit de bani

Supărat peste măsură din cauza situației neplăcute în care se află, Jador a decis să-și închidă contul la banca la care deținea cardul respectiv, mai ales că banca cu pricina este una din Austria. Gestul lui Jador reprezintă și o formă de revoltă pentru faptul că Austria a blocat intrarea României în spațiul Schengen, după cum el însuși a povestit.

„Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile. Dacă s-ar fi întâmplat treaba asta ce s-a întâmplat acum în România, cu siguranță nu mi-aș fi făcut contul și cu siguranță o să-mi închid contul la ei. S-a întâmplat treaba asta și pentru că sunt cetățean al României și îmi iubesc țara, o să îmi închid contul acolo”, a povestit Jador fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: