Redactia.ro
Home » Monden » Jador a postat prima fotografie cu iubita lui. Ipostaza în care s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Jador a postat prima fotografie cu iubita lui. Ipostaza în care s-au afișat cei doi îndrăgostiți

GALERIE FOTO (3)

Jador a postat prima fotografie cu iubita lui. Cântărețul este foarte discret atunci când vine vorba despre viața lui sentimentală, dar iată că a făcut o excepție de data aceasta. Manelistul a făcut publice primele imagini cu noua lui parteneră de viață, despre care s-a tot zvonit în ultima perioadă.

Prima imagine cu iubita lui Jador

Jador a luat pe toată lumea prin surprindere, în toiul nopții, după ce a postat primele imagini cu iubita lui. Artistul a confirmat că este într-o relație, acum mai bine de două săptămâni, însă nu a oferit detalii prea multe. Manelistul a surprins-o pe iubita lui, în timp ce era la volanul unui bolid de lux, iar mai apoi a postat imaginile pe rețelele de socializare. Jador nu i-a filmat fața tinerei, însă se știe deja că el este împreună cu Alexandra Dobbia. Imaginile le-au pus pe jar pe fanele lui Jador, acesta fiind foarte apreciat atât pentru fizicul lui, cât și pentru muzica pe care o cântă.

Jador și Alexandra ar fi împreună de treie luni, însă au fost destul de discreți în ceea ce privește relația lor. Cei doi au ținut totul ascuns, însă internauții au aflat pas cu pas cine este noua tânără de care Jador este îndrăgostit. Asta pentru că manelistul a postat diferite story-uri din care a reieșit cine este noua iubită misterioasă.

Ipostaza în care s-a afișat Jador cu noua lui iubită

Jador a postat imagini cu iubita lui, în timp ce aceasta se afla la volanul unui bolid de lux. Manelistul se afla pe locul din dreapta al mașinii, de unde a și surprins imaginile cu Alexandra. Internauții și-au dat seama imediat că este vorba de iubita lui. Se pare că Jador a reușit să o dea uitării pe Georgiana Elisei, tânăra cu care s-a iubit ani la rând. Cei doi au avut o lungă relație cu năbădăi, cu multe certuri și împăcări. În cele din urmă, Jador și Georgiana au decis să meargă pe drumuri diferite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: