Redactia.ro
Home » Monden » Jador a spus adevărul despre boala care îi macină trupul. Manelistul a ținut totul ascuns de familie: ”Murea înaintea mea”

Jador a spus adevărul despre boala care îi macină trupul. Manelistul a ținut totul ascuns de familie: ”Murea înaintea mea”

În vara anului 2023, industria muzicală românească a fost zguduită de anunțul făcut de artistul Jador, care a declarat că intenționează să se retragă de pe scena muzicală la finalul acelui an. Fotografia postată de artist pe un pat de spital și declarația sa au stârnit un val de speculații și preocupare printre fanii săi. Cu toate acestea, într-un recent episod al podcastului lui Bursucu, Jador a clarificat situația, oferind detalii despre starea sa de sănătate și motivațiile din spatele acelui anunț dramatic.

Când Jador a publicat imaginea sa de pe patul de spital și a anunțat retragerea sa iminentă, multe voci au început să speculeze despre starea sa de sănătate. Contextul a devenit și mai îngrijorător când fratele său a menționat că ambii lor părinți fuseseră diagnosticați cu cancer la colon. Această revelație a intensificat temerile că Jador ar putea, de asemenea, să se lupte cu o boală gravă.

Jador a spus adevărul despre boala cu care se confruntă

Invitat la podcastul lui Bursucu, Jador a adus lămuriri importante. Artistul a dezvăluit că, deși nu a fost diagnosticat cu cancer, riscul de a dezvolta boala este semnificativ, având în vedere istoricul familial. Totuși, situația sa nu era atât de gravă pe cât se temeau mulți; de fapt, era vorba despre un polip pe colon, o condiție mult mai puțin severă decât cancerul.

„Ori că e gena, ori nu știu, dar mulți din familia mea au avut cancer și m-am speriat foarte tare, am zis că e gata. E un sentiment foarte neplăcut, te ia prin surprindere. „Poți să mori”, cum să mor? Eu merg la sală, mănânc sănătos. „Păi da, dar e posibil să te duci”.

Am căzut jos, eram în Italia. Mi-a zis că am o problemă, nici nu vreau să mai spun, să-mi amintesc. M-au ținut cam o săptămână în spital, mi-au zis că trebuie să mă opereze. Mă gândeam că nu am cum să am ceva”, a dezvăluit Jador în podcastul lui Bursucu.

Și-a mințit mama despre problemele de sănătate

Mai mult, Jador a recunoscut că a folosit anunțul retragerii ca parte a unei strategii de marketing, pentru a stârni interesul publicului. În realitate, el a ales să nu-și îngrijoreze părinții cu adevărata natură a problemei sale de sănătate.

„După toată experiența asta am aflat că polipul respectiv e doar un polip, nu era cancer. E operabil, e ok, dar e acolo. Medicii mi-au spus cu certitudine că dacă părinți mei au avut cancer, am șanse sigure să am, mai ales că era în aceeași zonă. Părinților mei nici nu le-am spus adevărul, lor le-am spus că este ceva de marketing. Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor? Murea înaintea mea. Nimeni nu știe, sora mea știa, atât. Eu dacă îi spun mamei ceva, moare”, a mai spus Jador.

Jador nu este străin de dificultăți și provocări. Artistul a vorbit deschis despre copilăria sa dificilă, marcată de sărăcie și lipsuri. Crescând în condiții modeste, într-o singură cameră împreună cu frații și părinții săi, a învățat valoarea muncii și importanța sprijinului familial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: