Redactia.ro
Home » Monden » Jador, adevărul din spatele Survivor All Stars. Acuzații fără precedent din partea artistului

Jador, adevărul din spatele Survivor All Stars. Acuzații fără precedent din partea artistului

Într-o întoarcere ce nu putea fi mai surprinzătoare, Jador a fost descalificat din competiția Survivor All Stars și s-a întors în România cu un bagaj plin de dezvăluiri șocante, care aruncă o lumină nouă asupra bastioanelor de confidențialitate și comportamentelor controversate din spatele camerelor de filmat.

Război declarat producției

În urma unei descalificări uluitoare, Jador nu doar că a făcut publice anumite secrete din culisele emisiunii, dar a și declarat război producției de pe Pro TV. Acuzele sale au vizat atât foștii colegi, cât și mai ales colegele sale, pe care le-a acuzat că au mințit producătorii la semnarea contractelor de participare.

Printre dezvăluirile incendiare ale manelistului se află și motivul real pentru care a fost descalificat din competiție, chiar dacă era printre favoriți. Jador a adus în lumină aspecte sensibile privind condițiile de trai din junglă și interdicțiile impuse de producție, care ar fi generat tensiuni și nemulțumiri.

Clauzele de confidențialitate

Concurenții Survivor All Stars au semnat contracte ce conțineau clauze de confidențialitate, iar dezvăluirea acestor informații ar putea avea consecințe grave, inclusiv legale. Însă, Jador a decis să rupă tăcerea, riscând să aducă în atenție întregul arsenal de trăiri și interdicții din spatele scenei.

Fetele, anul ăsta, au fost hoațe. Au pus toate în contract că au boli de piele, ca să se spele (n.r la Survivor). Eu nu, eu am venit cu Biblia. Nu doar eu am fost cu Biblia, au fost mai mulți. Te trezești dimineața, îți bagă ăia camera în față, după se duceau toți prin junglă să-și fac problemele. Te duci, ca la țară. După, te duci la joc.”, a delcarat Jador în cadrul unui podcast.

Minciuni și manipulări

Potrivit manelistului, unele concurente ar fi recurs la minciuni și manipulări pentru a-și îmbunătăți condițiile de trai în cadrul competiției. Printre acestea se numără și faptul că ar fi pretins că sunt bolnave pentru a avea acces la facilități precum spălatul sau alte beneficii.

A avut vreunul curajul să fugă? Sunt primul care am fugit din Survivor (…) Noi nu știam care e premiul și că finala e pe voturi. Când am aflat că finala e pe voturi, s-a urcat toată echipa în capul meu.(…) Știți cu toții de ce am fugit. Am vrut să grăbesc venirea Oanei acolo. Și nu știu de ce s-au supărat colegii mei, că n-am afectat pe nimeni. Pe mine m-au dat afară. (…) De ce m-au descalificat pe mine? Culiță a fugit 8 ore, eu am fugit o oră. Ca ultimul prost. Mereu am fost cel mai rău din școală, în clasă. Eu mereu oaia neagră, și în familie și la Survivor.”, a mai adăugat Jador.

În contextul unor acuzații de tratament preferențial, lipsa lui Jador din emisiune pentru o oră a stârnit controverse și speculații. Dezvăluirile sale aduc în discuție echitatea și transparența din culisele unui show urmărit cu sufletul la gură de milioane de telespectatori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: