Redactia.ro
Home » Știri » Jador ar fi lovit-o pe Oana Ciocan. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Zanni

Jador ar fi lovit-o pe Oana Ciocan. Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Zanni

Jador și Oana Ciocan au fost, pentru o perioadă, în centrul atenției datorită relației lor tumultuoase, o relație care părea să fie plină de promisiuni. Totuși, după ce Jador a împărtășit pe rețelele sociale detalii despre dorința sa de a se împăca cu Oana, au apărut mărturii și acuzații șocante care au adus această poveste de iubire sub un nou unghi de lumină, unul întunecat și plin de violență.

Relația dintre Jador și Oana Ciocan: o poveste de iubire spulberată

Jador, cunoscutul cântăreț de manele, și Oana Ciocan, femeia cu care spera să ajungă la altar, au fost în atenția publicului în ultima perioadă datorită unei relații pline de urcușuri și coborâșuri. Pe 2 octombrie, Jador a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant, în care și-a exprimat dezamăgirea cu privire la sfârșitul relației cu Oana. Potrivit cântărețului, Oana a decis să nu mai continue relația cu el și a ales să se îndrepte către altcineva, ceea ce l-a afectat profund pe artist.

În postarea sa, Jador a vorbit deschis despre suferința sa, menționând că Oana l-a blocat pe toate rețelele sociale și nu mai dorește să audă de el. Mai mult, acesta a subliniat că o consideră pe Oana una dintre marile sale iubiri, deși relația lor a fost întreruptă de mai multe ori. El a mărturisit că încă mai spera că relația lor va avea un final fericit, dar lucrurile au luat o turnură neașteptată în momentul în care a surprins-o pe Oana în compania altcuiva.

Totuși, adevărata bombă a fost detonată atunci când Zanni, câștigătorul Survivor România, a intervenit în discuție, făcând acuzații grave la adresa lui Jador. Zanni, care a petrecut timp cu Oana în timpul competiției Survivor, a adus la lumină o față total necunoscută a relației dintre Jador și Oana, descriind situația ca fiind marcată de abuzuri fizice și emoționale.

Mărturiile lui Zanni: acuzații de abuz fizic și emoțional

Zanni a intervenit la comentariul lui Jador cu cuvinte dure, acuzându-l pe manelist de manipulare și comportament violent. Potrivit lui Zanni, Oana i-ar fi spus că Jador a hărțuit-o și a avut un comportament violent în relația lor. Aceste acuzații au fost șocante pentru fanii lui Jador, dar și pentru cei care au urmărit relația dintre cei doi.

Zanni nu s-a oprit doar la a face aceste acuzații în comentarii. El a oferit mai multe detalii într-un interviu exclusiv pentru Fanatik, în care a povestit despre confesiunile Oanei și despre felul în care aceasta a suferit în relația cu Jador. Potrivit lui Zanni, Oana i-ar fi spus că Jador a agresat-o fizic, ajungând chiar să o lovească și să o dea afară din casă.

„Mi-a zis că a bătut-o și a spart și televizorul”, a declarat Zanni. Acesta a continuat spunând că Jador s-a folosit de Oana pentru a-și crește vizualizările pe TikTok și a recurs la șantaj emoțional pentru a o manipula. Când lucrurile nu mergeau așa cum dorea, Jador ar fi dat vina pe Oana pentru scăderea popularității sale în mediul online.

Mai mult, Zanni a povestit cum Oana i-a spus că Jador a devenit violent în urma unor meciuri de fotbal, pretextând că furia lui era cauzată de evenimentele sportive. Aceste mărturii au stârnit un val de reacții în mediul online, mulți dintre fanii cuplului fiind șocați de detaliile dezvăluite de Zanni.

Zanni, sprijinul Oanei: „Îmi era milă de ea”

Zanni a fost un prieten apropiat al Oanei în timpul competiției Survivor, iar legătura dintre ei a continuat și după terminarea show-ului. El a povestit în interviu cum Oana îl suna în mod constant pentru a-i povesti despre suferințele sale și despre modul în care era tratată de Jador. Potrivit lui Zanni, Oana îi mărturisea că îi este frică de Jador și nu știe cum să iasă din această situație.

„Doar eu știu cât îmi plângea în telefon, că o bate, că o înjură, că o scuipă, că îi e frică, că nu știe ce să facă”, a spus Zanni, subliniind că a intervenit în această situație doar pentru că Oana îi era o prietenă apropiată. El a precizat că nu ar fi vrut să se implice în această poveste dacă nu ar fi fost vorba de cineva la care ținea.

Zanni a adus în discuție și faptul că Oana a fost avertizată de el cu privire la comportamentul lui Jador încă de la începutul relației lor. El i-a spus că Jador nu este un bărbat de încredere și că ar putea ajunge să o trateze la fel cum a tratat și alte femei din trecutul său. Aceste avertismente par să fi fost confirmate de evoluția relației dintre Jador și Oana, care a culminat cu episoadele de abuz descrise de Zanni.

Totul despre relațiile lui Jador

Acuzațiile aduse de Zanni nu sunt primele de acest fel la adresa lui Jador. În trecut, mai multe femei au vorbit despre comportamentul său abuziv, descriindu-l ca fiind manipulator și violent. Aceste mărturii aduc în discuție un posibil tipar de comportament din partea cântărețului, care pare să se fi repetat și în relația cu Oana Ciocan.

Deși Jador nu a răspuns direct acuzațiilor aduse de Zanni, postarea sa de pe Instagram în care cerea iertare Oanei și își exprima dorința de a se împăca cu ea pare să fie într-un contrast puternic cu mărturiile aduse de Zanni. Fanii cântărețului așteaptă acum o reacție oficială din partea acestuia, mai ales în contextul acuzațiilor grave de abuz fizic și emoțional.

Cum vor afecta aceste acuzații cariera lui Jador?

Rămâne de văzut cum vor influența aceste acuzații imaginea publică și cariera lui Jador. Într-o industrie în care imaginea personală este extrem de importantă, aceste dezvăluiri ar putea avea un impact negativ semnificativ asupra cântărețului, mai ales dacă vor apărea și alte dovezi care să susțină acuzațiile aduse de Zanni și Oana.

Totuși, fanii lui Jador sunt împărțiți în opinii. Unii dintre ei continuă să-l susțină, considerând că relațiile sunt complexe și că adevărul nu este întotdeauna clar, în timp ce alții sunt dezamăgiți de comportamentul cântărețului și de acuzațiile grave care planează asupra sa.

Pe de altă parte, Zanni pare să fi câștigat și mai mult respect din partea publicului pentru că a avut curajul să iasă în față și să vorbească despre abuzurile la care a fost supusă Oana. Într-o societate în care astfel de comportamente sunt adesea trecute cu vederea, mărturiile lui Zanni aduc în prim-plan o discuție importantă despre abuzul în relații și despre necesitatea de a lua atitudine împotriva acestuia.

În concluzie, povestea de dragoste dintre Jador și Oana Ciocan, care părea să fie una promițătoare, a fost spulberată de acuzații grave de abuz și manipulare. Fie că aceste acuzații vor fi dovedite sau nu, ele au adus deja o pată asupra imaginii publice a lui Jador și au ridicat întrebări importante despre comportamentul său în relațiile personale.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: