Redactia.ro
Home » Monden » Jador, gest emoționant pentru actuala sa iubită. Manelistul a surprins pe toată lumea: ”Vreau să fii mama copiilor mei”

Jador, gest emoționant pentru actuala sa iubită. Manelistul a surprins pe toată lumea: ”Vreau să fii mama copiilor mei”

GALERIE FOTO (2)

Fanii lui Jador au rămas uimiți în momentul în care au văzut ce gest romantic a făcut acesta pentru iubita sa, Alexandra. Cântărețul i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Jador trăiește acum o iubire mai profundă ca niciodată și este hotărât să-și răsplătească iubita pentru bunătatea ei, făcând tot ce îi stă în putere. După numeroase dezamăgiri în dragoste și cu toate că spunea căsătoria trebuie să mai aștepte, Jador pare acum mai hotărât ca niciodată să se așeze la casa lui.

Jador, un romantic incurabil

Manelistul și Alexandra Dobbia formează un cuplu de mult timp, un cuplu plin de certuri și împăcări, dar și de multă iubire. Recent, ei și-au oficializat relația în fața tuturor, iar Jador le-a transmis fanilor o veste cutremurătoare, anunțând că se va retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a publicat un scurt videoclip alături de iubita sa, însoțit de un mesaj prin care își exprimă încă o dată dragostea profundă și dorințele mari pentru viitor. Potrivit declarațiilor sale, Alexandra a revenit în România pentru a-l sprijini în lupta cu boala, încurajându-l și având grijă de el în momentele în care se simte rău. Această atitudine a emoționat profund artistul și l-a determinat să facă un gest romantic. Astfel, la sosirea acasă, cel mai probabil după un eveniment, Jador a venit cu un buchet mare de flori colorate și i-a oferit Alexandrei o trezire de poveste.

Imaginile au devenit virale, iar în descrierea lor, Jador a dorit să sublinieze faptul că, deși știe că el mai are mult până la a fi un bărbat perfect, în ochii lui, Alexandra este deja o femeie completă și complexă. Din acest motiv, el își dorește să o ia de soție și să devină mama copiilor lui, deoarece este femeia care îl face să aștepte nerăbdător să ajungă acasă, să o vadă și să o strângă în brațe.

„A venit să aibă grijă de mine. Nu credeam că o să vreau vreodată să ajung așa repede acasă! ALEASA ÎN CURÂND… 5 zile… NU ȘTIU SĂ FIU BĂRBATUL PE CARE TU ÎL VREI. Știu că vreau ca tu să fii mama copiilor mei. Te consider aleasă să îmi fii mireasă. Singura ce m-așteaptă când vin acasă!”, a scris Jador pe Instagram.

@jador30.062023 ora 17:59 A venit sa aibe grija de mine ❤️ Nu credeam ca o sa vreau vreodata sa ajung asa repede acasa! ALEASA IN CURAND….. 5 zile…. NU STIU SA FIU BARBATUL PE CARE TU IL VREI Stiu ca vreau ca tu sa fii mama copiilor mei Te consider aleasa sa imi fii mireasa Singura ce m-asteapta cand vin acasa!❤️ Eu sunt o fereastra deschisă pentru zborul visurilor noastre, te iubesc până la cer și-napoi de un infinit de ori, o lume-n care ne iubim și tu mă știi, mă ai, mă vrei, iar eu, eu te privesc și nu-mi ajunge, te țin și nu ma satur, te-am și te mai vreau!”

♬ sunet original – Jador

Manelistul vrea să renunțe la muzică

Fanii au fost șocați de anunțul făcut de Jador, celebrul interpret de manele, în care a dezvăluit că se va retrage din lumea muzicii din cauza unor probleme de sănătate. Artistul a postat imagini în care era așezat pe un pat de spital, fără a oferi prea multe detalii despre starea sa medicală.

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, Jador a comunicat că anul 2023 va fi ultimul an al carierei sale muzicale. Cu toate acestea, el a păstrat tăcerea în ceea ce privește natura exactă a problemelor de sănătate cu care se confruntă. Fanii săi au rămas în expectativă, dornici să afle mai multe informații despre starea artistului pe care îl admiră.

Nu este prima dată când Jador ajunge la spital. În luna aprilie, el a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă și-a asigurat fanii că se simte bine. Cu toate acestea, situația pare să se fi agravat, determinându-l pe artist să ia decizia dificilă de a se retrage din industria muzicală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: