Redactia.ro
Home » Monden » Jador iubește din nou! Cine este noua parteneră a artistului

Jador iubește din nou! Cine este noua parteneră a artistului

GALERIE FOTO (4) Jador iubește din nou!

Jador iubește din nou! Celebrul artist s-a despărțit de Georgiana Elisei și s-a combinat cu o brunetă focoasă. Mai mult, se pare că manelistul este foarte îndrăgostit de iubita sa, având în vedere că cei doi s-au mutat împreună. Detaliul pe care toată lumea l-a observat.

Jador iubește din nou! Cine este noua parteneră a artistului

Jador iubește din nou! Celebrul cântăreț s-ar afla într-o relație de aproximativ o lună cu o bruntă focoasă de care Jador este extrem de îndrăgostit. Pentru moment, Jador nu și-a oficializat relația, dar fanii au observat imediat mai multe detalii care sunt dovada vie că artistul are o nouă iubită. Partenera lui Jador se numește Sarah Nedelciu și este tatuator de meserie. Deși a vrut să-și țină relația secretă, artistul s-a dat de gol pe rețelele de socializare. Internuații au observat că în videoclipurile pe care Jador le-a postat că se afla, în locuința brunetei. Aceștia au observat că tapetul, patul și dulapurile se regăsesc și în fotografiile postate de brunetă pe rețelele de socializare.

Sarah Nedelciu este un tatuator celebru din Capitală. Bruneta i-ar fi demonstrat artistului că este expertă în ceea ce face. Sarah i-ar fi făcut lui Jador un tatuaj pe gât, cu care artistul s-a mândrit deja pe rețelele de socializare. Jador a mărturisit în mediul online că îi este teamă de reacția mamei sale. Zilele trecute a fost ziua de naștere a brunetei, iar Jador a fost plecat la un eveniment. Pentru a se revanșa, artistul i-a cumpărat iubitei sale un lănțișor de aur.

Internauții au observat că artistul avea un lănțișor la gât, iar cel de-al doilea se afla la gâtul brunetei. Jador și Sarah nu au făcut nicio declarație despre relația lor, semn că vor să își trăiască iubirea departe de ochii curioșilor. ”Poți să-ți ierți dușmanul? Dumnezeul îl va ierta. Sarcina noastră este să le organizăm o întâlnire😁😗”, au scris amândoi pe Instagram.

Jador, adevărul despre Georgiana Elisei

Cântărețul de muzică de petrecere a recunoscut în nenumărate rânduri că încă o mai iubește pe fosta sa iubită, Georgiana Elisei. În timpul participării la Survivor România, Jador spera să se împace cu fosta iubită. Artistul are numai cuvinte frumoase de spus despre Georgiana. Cei doi au fost împreună în perioada facultății, când artistul nu era o persoană publică. Cântărețul o vede pe fosta iubită ca pe dragostea vieții sale, motiv pentru care nu se vede însurat cu nicio altă femeie.

Femeia aia este și va fi dragostea vieții mele. Nu suntem împreună. Este cea mai importantă femeie pentru mine. Nu e vreo frumusețe, este o fată drăguță, pe placul meu, dar nu are nici silicoane, nici botox, dar așa o iubesc eu, așa cum e ea.Nu știu de ce, ne știm de când eram micuți. Am și lucrat împreună, am fost și colegi de facultate. Este o poveste lungă, și frumoasă, doi adolescenți care s-au iubit”, declara Jador în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: