Redactia.ro
Home » Monden » Jador l-a cunoscut pe fiul Siminei. Cum a reacționat artistul

Jador l-a cunoscut pe fiul Siminei. Cum a reacționat artistul

Jador l-a cunoscut pe fiul Siminei

Se știe că Jador a avut sentimente intense pentru Simina, concurenta de la Puterea Dragostei, care a ieșit din concurs formând un cuplu cu Alex Zănoagă, devenind părinți pentru prima oară. Deși Jador și bruneta au format un cuplu la începutul emisiunii, ulterior cei doi și-au aruncat cuvinte grele. La șapte luni de la naștere, artistul l-a cunoscut pe Dominic, fiul Siminei și a lui Alex Zănoagă.

Jador l-a cunoscut pe fiul Siminei. Cum a reacționat artistul

Marele artist Jador a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea Puterea dragostei, difuzată pe Kanald. Acesta a format un cuplu cu Simina,tânăra de care artistul s-a îndrăgostit nebunește. Din nefericire, relația lor nu a rezistat mult, iar cei doi au ajuns să se jignească în cadrul emisiunii. La scurt timp după ce Jador a părăsit competiția, Simina s-a cuplat cu Alex Zănoagă, iar după câteva luni, cei doi s-au căsătorit având un băiețel, Dominic, de 7 luni.

Cu toate că între cei trei au existat momente tensionate, în prezent conflictele au fost date uitării. Recent, Jador s-a întâlnit și Simina și Alex într-un club, nu au stat la aceeași masă, dar s-au salutat și au vorbit, ceea ce înseamnă că securea războiului a fost îngropată.

Jador l-a văzut pe Dominic

Deși Simina a născut de șapte luni, Jador nu îl cunoscuse pe cel mic. În urmă cu câteva zile, Simina și Alex Zănoagă au apărut la emisiunea Teo Shoe împreună cu fiul lor Dominic. Se pare că, Jador a urmărit ediția și i-a văzut pe cei trei, fiind pentru prima dată când l-a vâzut pe cel mic. ”Da, l-am văzut acum la televizor, e frumos rău. Asta pot să spun, că e frumos rău”, a dezvăluit Jador despre Dominic, băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă.

După scurta relație pe care a avut-o cu Jador, Simina a fost acuzată într-un timp că Dominic ar fi, de fapt, al lui Jador, motiv pentru care bruneta s-a certat de multe ori cu numeroase persoane care îi trimiteau mesaje urâte pe pagina sa de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: