Redactia.ro
Home » Monden » Supărare mare pentru Jador! Mașina lui de lux a fost vandalizată

Supărare mare pentru Jador! Mașina lui de lux a fost vandalizată

Jador

Mașina de lux a cântărețului de manele, Jador, a fost vandalizată. Mai exact, artistul și-a găsit bolidul plin de vopsea, în parcare. Reacția lui a ajuns virală pe internet. 

Mașina lui Jador, vandalizată

Jador și-a găsit mașina de lux, în parcare, plină de vopsea. Artistul a rămas fără cuvinte. Toată reacția a apărut pe internet.

În urmă cu o lună, Jador a avut accident

„Mă duc să declar accident acum, în loc să mă uit la emisiunea mea. Ce dragi îmi sunt mie polițiștii și doctorii. Să vă explic cum a fost…M-am urcat în mașină, am ieșit pe strada principală. Mergeam înainte, iar un om semnaliza la stânga, cu o dubă. Omul, de fapt, a făcut dreapta și m-a lovit, am blocat toată intersecția. M-am dus la mașină, era nenorocită toată aripa dreaptă…

Mașina era distrusă…Când am văzut asta, am așteptat, am tras pe dreapta, să vină omul, să vorbim…omul plecase de la locul accidentului. Am sunat la poliție, mi s-a spus să mă duc la accidente ușoare, să declar acolo. Eu vreau să-mi repar mașina, nu e vina mea, e vina omului.

La accident ușoare…văd duba omului lovită, acolo. Merg acolo, îi spun: domnule, pe mine m-ați lovit. El tot spunea că m-a lovit el. Bine a fost că nu m-a lovit tare, bine că nu am pățit nimic, că nu mi-a dat în portieră…Eu nu știam ce înseamnă amiabilă”a relatat Jador, pe contul său de Youtube atunci.

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului din țara noastră, așa că nu este de mirare că îți permite să aibă un stil de viață luxos. Recent, artisul anunța că se mută din București.

Unde stă Jador. Are o casă de lux

Jador a stat o vreme în București, dar cum nu îi place aglomerația, acesta a decis să se mute și a ales un oraș care este pe placul lui. Astfel, Jador a ales să stea în Brașov, într-un apartament mare.

Mă mut în Brașov pentru că-mi plac oamenii. Sunt cu mai mult bun simț, sunt simpli, e altceva față de București, acolo e prea multă agitație. N-am visat în viața mea că o să am o casă așa mare. Eu am fost amărât, am dormit în pat cu toți frații mei. Îmi place totul aici, apartamentul e mișto, o să fie bârlogul meu de liniște. O să-mi chem toți prietenii la mine, la petrecere. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, mă bucur mult că o să-mi iau o casă la Brașov”, a spus Jador.

Jador, dezvăluiri despre copilăria sa grea

Totuși, Jador nu a avut mereu parte de acest stil de viață. El povestea că nu a avut niciodată camera lui proprie și dormea cu frații lui. El a povestit că la început lucra la un restaurant unde a îndurat multe nedreptăți.

„Am fost scuipat, umilit, jignit. Cântăm la un restaurant, eram la început și era un băiat acolo… eu îmi doream foarte mult să cânt și băiatul mi-a spus să cânt, nu avea cum să nu îi placă și mi-a spus să rămân acolo. Și aveam o rație de făcut, trebuia să fac bani. Eu veneam cu autobuzul, eram mic, de la 14 ani am început treaba asta. Terminăm uneori la 2 noaptea, stăteam până la 5 în frig. Eu am muncit și mi-a fost foarte greu”, a povestit cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: