Redactia.ro
Home » Monden » Jador, pus la zid de Zanni la Survivor All Stars 2024. Cei doi Faimoși sunt la cuțite, după pierderea imunității: „Rămâi ca o trotinetă în urmă”

Jador, pus la zid de Zanni la Survivor All Stars 2024. Cei doi Faimoși sunt la cuțite, după pierderea imunității: „Rămâi ca o trotinetă în urmă”

Jador, pus la zid de Zanni la Survivor All Stars 2024. Cei doi Faimoși sunt la cuțite, după pierderea imunității.

Jador, pus la zid de Zanni la Survivor All Stars 2024

În competiția incitantă a Survivor All Stars 2024, rivalitatea dintre Jador și Zanni a ajuns la cote extreme, după ce cei doi Faimoși au pierdut imunitatea. Într-un schimb de cuvinte tensionate, Jador și Zanni și-au exprimat dezacordurile cu privire la posesia unui important totem al imunității. Cu replici tăioase și acuzații reciproce, cei doi au făcut show pe ecran și au adus un nou nivel de dramă în cadrul competiției.

Se pare că această rivalitate are rădăcini adânci, datând încă din sezonul 2 al emisiunii, când Jador și Zanni au făcut parte din echipa Faimoșilor. Încă de atunci, cei doi nu s-au înțeles și au rămas mereu la cuțite, așa cum s-a văzut și în episodul recent.

Totul a pornit de la posesia totemului al imunității, care i-a fost câștigat de către Zanni într-o probă anterioară. Jador l-a acuzat pe Zanni că încearcă să-l păcălească și să se protejeze pe sine, în loc să ofere totemul pentru a salva un alt membru al echipei. Această acuzație a declanșat un schimb aprins de replici între cei doi competitori.

Cei doi Faimoși sunt la cuțite, după pierderea imunității: „Rămâi ca o trotinetă în urmă”

Jador și Zanni sunt rivali din sezonul în care au fost amândoi in concurs, sezonul 2 adica. Si atunci au facut amandoi parte din echipa Faimosilor si nici atunci nu s-au inteles.

Zanni și Jador au castigat în prima ediție de marti un totem al imunitatii care ii ofera posesorului varianta de a salva pe cineva de la eliminare sau de a se salva singur, iar acum este in posesia lui Zanni exclusiv, iar jador s-a certat cu el fix pe tema asta ca, de fapt, face manevre sa se puna el la adapost.

Jador a argumentat că el aduce o energie mai pozitivă și este mai vocal în echipă, meritând astfel mai mult să dețină totemul. Zanni, în schimb, a insistat că totemul îi aparține și că are dreptul să-l folosească cum consideră de cuviință. Schimbul de cuvinte a escaladat rapid, cu acuzații reciproce de parșivitate și invidie.

După ce echipa Faimoșilor a pierdut imunitatea în fața echipei Razboinicilor, Jador a exprimat frustrarea sa, considerându-se oaia neagră a echipei. Cu toate acestea, Zanni nu s-a arătat dispus să cedeze totemul, afirmând că îl va folosi sau îl va preda cuiva doar atunci când consideră că este oportun.

Cu toate că această dispută a adus tensionare în echipa Faimoșilor, Jador a încercat să calmeze spiritele, subliniind că totemul asigură protecție de eliminare și că toți membrii echipei ar trebui să se concentreze pe colaborare. Cu toate acestea, conflictul dintre el și Zanni pare să fi ajuns la un punct de neîntoarcere. Iată discuția dintre ei!

Jador: „Urmează să avem un joc. Cine dă energie negativă echipei: eu sau tu? Eu vorbesc mai tare, sunt mai vocal. Eu urc sus de tot, știi cât cânt? Până la do minor. Am niște plămâni de s-a terminat pământul… Bă’, parșivule, nu poți să mă prostești. Nu merg parșivitățile astea cu mine, Zanni. Eu sunt un om care a realizat foarte multe lucruri în viață, care a plecat de la sapă și a ajuns la microfon pe cele mai mari scene. Nu poți tu să mă prostești pe mine, mânca-ți-aș gura ta… Să rămână ăla la tine. Toată lumea a văzut. O dai pe echipă, să vină echipa, dar să stea ăla la tine. Știm foarte clar că posesia lui este importantă, nu? Ei, și atunci de ce facem parșivități din astea? Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă”.

Zanni: „Eu bag pe toată lumea în seamă”.

Jador: „Dacă erai ca mine, nu băgai pe nimeni în seamă”.

Zanni: „N-ai nicio treabă cu mine. Tu nu te poți compara cu mine”.

Jador: „Lasă vrăjeala!”.

Zanni: „Nici nu te poți compara cu mine vreodată”

Jador: „Dacă erai ca mine, nu ne băgai pe niciunul în seamă, bă’! Eram mici pentru tine”.

Zanni: „Mai ai puțin și (…), dar nu înțeleg care e problema ta”.

Jador: „Păi problema mea e că tu vrei să ții amuleta aia, când amândoi știm că posesia ei este importantă. Și tu o dai pe echipă și încerci să joci niște jocuri psihologice cu mine. Nu merge. Ai zis că i-o dai lui Moroșan… Și? Hai, dă-i-o lui Moroșan. Ia, vino, Moroșan, vino încoace”.

Zanni: „Crezi că eu am nevoie de amuleta aia, ca tine?”.

Jador: „Păi și-atunci de ce ai încercat să o ții la tine? Dacă n-ai nevoie, de ce să o ții la tine?”.

Zanni: „Uite că amuleta aia va sta la cine vreau eu”.

Jador: „Când o să ai o inimă bună, atunci o să fii un om bun și deștept. Dacă te duce capul la parșivități… E o diferență între porumbel și șarpe”.

Dupa ce au pierdut imunitatea colectiva in fata Razboinicilor, Jador a zis: „Cred că s-a obișnuit cu mine toată lumea. Zanni nu s-a obișnuit. Oamenii au înțeles că eu sunt oaia neagră și la propriu și la figurat. Nu au ce să facă, mergem înainte. Atâta cât pot, mă duc. Eu vreau să fiu astăzi respectuos, domnul Dan”.

Zanni raspuns: „Jador tot crede în Dumnezeu, dar Dumnezeu de ce a lăsat oare la mine ultima dată simbolul ăsta? Vere, nu ai cum să vorbești cu mine când rămâi ca o trotinetă în urma traseului. Eu voi duce cu pieptul în față toată invidia din echipă, dacă se va forma, pentru că am fost ales și dacă voi câștiga Survivor All Stars, îl voi câștiga fără simbol. Dacă voi fi eliminat de echipă, n-am niciun drept să mă salvez cu simbolul. Plec acasă și îl înmânez următorului. Lui Jador nu i-a convenit asta. Dar ce-mi pasă mie ce îi convine lui Jador, când el este în urma traseului ca o trotinetă”.

Jador: „Domnul Dan, cuvintele sunt mai mult decât ceea ce sunt. Când dumneavoastră ați spus foarte clar atenție la cuvinte. Deținătorul acestui simbol are protecție. (…) Dacă Zanni crede așa…. Îmi pare rău ce i-am spus eu acolo, au fost niște lucruri spuse la nervi. Eu îl iert oricum pentru tot ce mi-a zis toată viața lui. Lupta lui a fost încontinuu cu mine. Noi suntem o echipă. Când vom ajunge la individuale, abia aștept să-l fac praf, dar până atunci suntem o echipă și ar trebui să ne concentrăm pe echipă, nu pe persoană fizică. Ori, el a spus că acel simbol trebuie să stea numai la el. Eu nu am încredere în el. E un om parșiv”.

Astfel, Survivor All Stars 2024 nu numai că oferă spectacol și provocări fizice, dar aduce și o cantitate considerabilă de dramă și tensiune între concurenți. Cu Jador și Zanni în centrul acestui conflict intens, telespectatorii sunt cu siguranță curioși să vadă cum se va dezvolta această rivalitate în continuare și cine va avea ultimul cuvânt în privința totemului al imunității. Urmează să aflăm în episoadele viitoare cine va ieși învingător din această confruntare palpitantă.

 

Sursa foto: Captură ecran Survivor All Stars 2024

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: