Redactia.ro
Home » Știri » Jador se mută din garsonieră într-un penthouse de 500.000 de euro. Cum arată noua lui locuință cumpărată

Jador se mută din garsonieră într-un penthouse de 500.000 de euro. Cum arată noua lui locuință cumpărată

Jador se mută din garsonieră într-un penthouse de 500.000 de euro. Cum arată noua lui locuință cumpărată

Jador și-a cumpărat un penthouse care valorează 500.000 de euro. El a făcut turul noii locuințe unde va sta și a prezentat-o fanilor și pe sora lui mijlocie, pe care o va lua cu el în casă. Iată cum arată totul și cât de entuziasmat este manelistul.

Jador și-a cumpărat un penthouse de 500.000 de euro. Cum arată noua lui locuință: „Am stat până acum în garsoniera aia, m-am săturat de ea”

Dintr-o garsonieră, direct într-un penthouse, în valoare de jumătate de milion de euro. E mare lucru, așa că Jador este mândru de reușita lui. Manelistul și-a luat sora mijlocie de gât și a făcut turul noii locuințe.

„O să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut. Ea e sor-mea și o să-i arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine și o să trebuiască să aibă grijă de mine, adică să îmi spele chiloții și șosetele”, și-a început manelistul vlogul – cu o glumă, evident.

„Dumnezeu”, spune Jador, l-a ajutat să își cumpere această locuință și este fericit peste măsură.

„Întotdeauna mi-am dorit o casă (…). Este un penthouse de 136 mp, încă se lucrează, nu e gata. Suntem în… cum îi spune… curs de dezvoltare. (…) Aici o să avem un tapet și un candelabru care o să coboare până pe aici și aici o să vină niște balustradă din sticlă”, a mai spus el, arătând spre locul care urmează să fie amenajat.

Pe parcursul prezentării locuinței, Jador s-a ținut numai de glume, semn că e cât se poate de încântat de cum decurg lucrările în penthouse în acest moment.

„Dacă aveți idei, puteți să îmi lăsați în comentarii. Băi, eu sunt foarte fericit și sper să fiți și voi fericiți cu mine, de realizarea asta, adică e o realizare foarte importantă pentru mine. Am stat până acum în garsoniera aia, m-am săturat de ea de atâția ani. Am stat în ea și mi-a rupt creierul, nu mai vreau să stau acolo”.

Evident, fanii l-au felicitat pe Jador pentru faptul că a reușit să își îndeplinească această mare dorință.

„Nu știu cum sunt ceilalți, dar eu chiar mă bucur sincer pentru tine, sunt fericit de parcă o să locuiesc și eu acolo 😂, te apreciez pentru ceea ce ești, ai realizat multe pe propriul spate. 💪 Să o stăpânești sănătos și mult succes în continuare! ❤🙏”, a scris cineva într-un comentariu.

Jador se mută din garsonieră într-un penthouse de 500.000 de euro. Cum arată noua lui locuință cumpărată
Foto: capturi Youtube / Jador
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: