Redactia.ro
Home » Monden » Jador și-a pus deja pirostriile alături de Oana Ciocan!? Detaliul uluitor care l-a dat de gol pe manelist

Jador și-a pus deja pirostriile alături de Oana Ciocan!? Detaliul uluitor care l-a dat de gol pe manelist

GALERIE FOTO (2)

Într-o lume a showbiz-ului românesc unde fiecare mișcare este scrutată cu atenție, Jador și Oana Ciocan reușesc să țină pasul, devenind unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului. Povestea lor de dragoste, începută pe meleaguri îndepărtate în Republica Dominicană, pe când amândoi erau concurenți la Survivor, a captivat inimile multora.

Dar ultimele dezvăluiri și gesturi ale manelistului pe rețelele de socializare au dat naștere unor speculații intense: s-au căsătorit Jador și Oana Ciocan în mare secret? Totul a început când Jador și Oana s-au întâlnit în cadrul competiției Survivor, în Republica Dominicană.

Jador și Oana Ciocan s-au logodit

Dintre probele de foc și strategiile de supraviețuire, s-a înfiripat o poveste de iubire demnă de un scenariu de film. După încheierea concursului, cei doi nu au mai putut trăi unul fără celălalt, demonstrând că legătura lor depășește ecranele televizoarelor. În sezonul Survivor All Stars 2024, Jador a pus întrebarea cea mare, cerând-o pe Oana în căsătorie în locul unde totul a început, transmițând astfel un moment plin de emoție pentru mii de telespectatori.

După revenirea în România, semnalele unei nunți iminente au început să apară. Totuși, cea mai mare suspiciune a venit după ce Jador a publicat pe contul său de Facebook un videoclip aparent inocent cu Oana, unde se face referire la căsătorie. Descrierea videoclipului, „Sunt obligat să și mănânc dacă m-am însurat?”, a stârnit un val de speculații și comentarii, făcându-i pe mulți să se întrebe dacă cei doi nu au făcut deja pasul cel mare în secret.

Cum au reacționat fanii

Postarea a atras rapid atenția, secțiunea de comentarii umplându-se de mesaje de felicitări și curiozitate. Însă, un detaliu a stârnit controverse: gestul lui Jador de a o apuca de gât pe Oana. Deși unii au interpretat acțiunea ca fiind o glumă, altora nu le-a picat prea bine, evidențiind cât de atent este publicul la fiecare mișcare a cuplului.

„Felicitări dragii mei. Casă de piatră. Doamne ajută”, „Doamne Ajuta Amin Sănătate maxima Fiți Binecuvântați”, „Felicitări”, „Și frumoasă și gospodină.Sunteți frumoși”, au fost doar câteva dintre mesajele de susținere primite de manelist.

În ciuda zvonurilor și speculațiilor, până în prezent, nici Jador, nici Oana Ciocan nu au confirmat oficial căsătoria. Fanii rămân în așteptare, sperând la o confirmare sau la mai multe indicii care să le dezlege misterul. Între timp, comunitatea online urmărește fiecare postare și apariție publică, în căutarea acelui detaliu care să dezvăluie adevărul despre relația lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: