Redactia.ro
Home » Monden » Jador și-a testat iubita! Adevărul a ieșit abia acum la iveală despre relația cu Oana Ciocan: ”Toți din jurul meu ziceau asta”

Jador și-a testat iubita! Adevărul a ieșit abia acum la iveală despre relația cu Oana Ciocan: ”Toți din jurul meu ziceau asta”

În lumea strălucitoare a showbiz-ului românesc, relațiile sunt adesea sub lupa publicului, iar povestea de dragoste dintre Jador și Oana Ciocan nu face excepție. Începuturile acestei relații ascund un detaliu neobișnuit și emoționant: un test de iubire pe care artistul l-a conceput pentru a verifica compatibilitatea cu partenera sa.

Acest test neconvențional de iubire ridică întrebări importante despre valorile care stau la baza relațiilor autentice. Prin acest gest, Jador nu numai că și-a exprimat propriile insecurități, dar a și oferit Oanei ocazia de a demonstra sinceritatea și profunzimea sentimentelor sale. Într-o lume în care aparențele sunt adesea înșelătoare, capacitatea de a vedea esența și de a valoriza persoana dincolo de material este rară și prețioasă.

Jador a testat-o pe Oana Ciocan la începutul relației

La începutul relației lor, Jador, cunoscutul artist de muzică de petrecere și manele, a decis să își testeze iubita, Oana Ciocan, într-un mod cu totul neașteptat. Într-o societate în care succesul material și imaginea publică sunt adesea considerate esențiale, Jador a ales să vadă dincolo de aceste valori. El i-a mărturisit Oanei că situația sa financiară nu este la fel de roz pe cât pare, sugerând că veniturile sale din muzică nu sunt suficiente pentru a se întreține și că tot ce are este, de fapt, pe datorie sau închiriat.

„Ne-am cunoscut, i-am spus că locuința e cu chirie, că studioul e cu chirie, că mașina e în rate, că tot ce am eu nu-i al meu și că am nevoie de bani. Toți din jurul meu ziceau asta până m-am îmbătat prima oară și am spus că „Am testat-o pe Oana”. Vreo lună, trei săptămâni, o lună (n.r. a durat toată situația)”, a declarat Jador, în podcastul moderat de Jorge.

Oana a trecut testul și a fost cerută în căsătorie

Cu toate acestea, reacția Oanei Ciocan a fost una care l-a surprins plăcut pe artist. În loc să se retragă sau să își exprime îndoielile, ea a rămas alături de el, demonstrând că sentimentele sale sunt profunde și autentice. Această perioadă de încercare a durat aproape o lună, timp în care Oana a fost conștientă de presupusele dificultăți financiare ale lui Jador, acceptându-l așa cum este. Aceasta a fost dovada că ea îl privește pe artist dincolo de faima și succesul său, fiind interesată de persoana reală, nu de imaginea sa publică.

După ce a trecut cu brio testul de iubire, relația dintre Jador și Oana Ciocan a intrat pe un drum stabil și plin de promisiuni. Artistul a recunoscut că, deși a simțit o conexiune puternică încă de la început, a preferat să fie precaut. Acum, el este mai decis ca niciodată să își unească destinul cu Oana, planificând chiar și o căsătorie. Conviețuirea lor și apropierea crescută între cei doi demonstrează că autenticitatea și sinceritatea pot construi o fundație solidă pentru o relație durabilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: