Redactia.ro
Home » Monden » Jador și Mario Fresh, bătuți în stațiunea Mamaia de mai mulți indivizi. Fiica Andreei Esca a fost de față VIDEO

Jador și Mario Fresh, bătuți în stațiunea Mamaia de mai mulți indivizi. Fiica Andreei Esca a fost de față VIDEO

JADOR BATAIE

Artiștii Jador și Mario Fresh au avut parte de momente șocante într-o parcare din Mamaia, județul Constanța. În dimineața zilei de duminică, cei doi cântăreți s-au luat la bătaie cu mai mulți indivizi puși pe scandal. De față s-a aflat și iubita lui Mario Fresh, Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Scandal de proporții în Mamaia! Jador și Mario Fresh au luat bătaie în fața unui club

Scene de violență greu de privit! În noaptea de duminicp, Jador și Mario Fresh au avut parte de momente de neuitat după ce mai mulți indivizi au sărit la bătaie.

Împreună cu cei doi se afla și iubita artistului Mario Fresh, Alexia Eram care a fost martoră la întreaga scenă.

Sâmbătă seara, Lino Golden, Mario Fresh, Alexia Eram, Jador și un cuplu au petrecut liniștiți într-un club în Mamaia, iar spre dimineață s-au retras la un local din Constanța.

Potrivit Cancan.ro, în jurul orei 07.00, în momentul în care aceștia părăseau clubul, mai mulți indivizi s-au năpustit asupra lui Mario și a lui Jador, agresorii țipând să li se aducă săbiile din mașină.

Din fericire, agresorii s-au oprit din cauza țipetelor Alexiei, iar Jador și Mario au depus plângere la poliție.

De la ce a pornit scandalul și ce a declarat Jador după această întâmplare

Conform Gândul.ro, cei doi artiști au declarat că nu se cunoșteau cu agresorii și că în club nu ar fi avut niciun fel de divergențe cu ei.

Câteva ore mai târziu, Jador și-a anunțat fanii că el și Mario sunt bine, fără să aibă răni grave. Manelistul a menționat că întregul eveniment „s-a întâmplat din senin”.

Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: