Redactia.ro
Home » Știri » Jamila este acuzată de furt! Celebra vloggeriță culinară va apela la avocat

Jamila este acuzată de furt! Celebra vloggeriță culinară va apela la avocat

GALERIE FOTO (3) Jamila este acuzată de furt! Celebra vloggeriță culinară va apela la avocat

Jamila, faimoasa vloggeriță culinară, este acuzată de furt. Bucătăreasa, extrem de îndrăgită de români, a declarat că nu credea că o să trăiască așa ceva. Iată, concret, despre ce este vorba!

Jamila este acuzată de furt! Celebra vloggeriță culinară va apela la avocat

Jamila este, poate, cea mai cunoscută vloggeriță culinară din România. Numai pe Facebook, ea are peste un milion de fani. Din nefericire, imaginea ei este acum pătată, dar nu de vreo cremă delicioasă pe care obișnuiește să o facă, ci de un conflict. Jamila este acuzată de furt de către fiica unei femei în vârstă.

Mai exact, fiica femeii susține că Jamila este răspunzătoare pentru taxarea cu suma de 80 de lei, lunar, din contul mamei ei, insistând că, în cazul în care problema nu va fi remediată și nu v-a primi un răspuns în 24 de ore, aceasta va merge mai departe, în instanță. Jamila a răspuns și i-a explicat că acest lucru nu este posibil și că tot ceea ce oferă în mediul online este gratuit. Cu toate acestea, femeia a continuat să o amenințe, iar Jamila a spus în ultimă instanță că va apela la un avocat.

Iată ce a scris Jamila în mediul online.

Din categoria: CREDEAM CA AM TRAIT SA LE VAD PE TOATE!

O doamna mi-a scris pe mail ca sa ma acuze i-am furat mamei ei bani de pe abonamentul telefonului prin abonare la JamilaCuisine. Am incercat sa-i explic doamnei ca eu nu am un sistem de abonare contra cost si ca nici n-am avut vreodata.

Practic eu nu am acces la abonamentele telefonice si nu pot face tranzactii prin care sa iau sume de bani. Nu am cum sa fac asta! Doamna nu a venit cu nicio dovada, nici nu avea cum, insa a continuat cu acuzele. Schimbul de replici mi-a dat de gandit si vi-l las si voua mai jos. Am eliminat nume si date personale pentru a proteja identitatea persoanelor in cauza.

Cu aceasta ocazie tin sa mentionez inca o data ca JamilaCuisine nu solicitita niciun fel de plata de la abonati. Abonarea pe Facebook, Youtube, Instagram si Tiktok este 100% gratuita, asa a fost mereu si asa va ramane.

Daca vedeti orice tentativa de escrocherie care foloseste numele JamilaCuisine, va rog mult sa-mi atrageti atentia pentru a putea contacta organele de cercetare penala pentru ca aceasta este o infractiune care se pedepseste.

I-am contact si pe cei de Vodafone, le-am trimis aceasta conversatie si le-am cerut un punct de vedere! Mi se pare halucinant sa faci asemenea afirmatii, mai ales ca nu au niciun fundament, iar voi, cei care ma urmariti de ani si ani de zile, stiti ca eu nu am cerut si nu cer nici macar 1 leu pentru continutul pe care vi-l ofer. Voi vorbi si cu avocatul meu pentru a vedea ce se mai poate face in aceasta situatie. Va tin la curent!

Sursa: Facebook / JamilaCuisine

Jamila este acuzată de furt! Celebra vloggeriță culinară va apela la avocat
Foto: Facebook / JamilaCuisine
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: