Redactia.ro
Home » Monden » Janni Alexandridis, câștigătorul „Chefi la cuțite”, copleșit de apreciarea fanilor români. S-a mutat în București și a renunțat la job-ul bine plătit din Germania

Janni Alexandridis, câștigătorul „Chefi la cuțite”, copleșit de apreciarea fanilor români. S-a mutat în București și a renunțat la job-ul bine plătit din Germania

Janni Alexandridis a fost desemnat, în urmă cu doar câteva zile, câștigătorul celei de-a 12-a ediții a emisiunii „Chefi la cuțite”. Bucătarul se declară copleșit de sutele de mesaje de felicitare pe care le primește din partea românilor care i-au urmărit evoluția în competiție și a luat o decizie radicală. Iată ce a hotărât concurentul!

Janni Alexandridis, copleșit de aprecierea fanilor români. A decis să se mute în București

Janni Alexandridis are 24 de ani și a reușit să cucerească o țară întreagă datorită preparatelor pe care le-a gătit în emisiunea culinară, dar și datorită personalității sale. După ce a câștigat emisiunea, bucătarul a început să fie urmărit de mii de oameni pe rețelele de socializare și să fie recunoscut în locurile unde merge.

Aceste evenimente l-au înduioșat pe Janni, care a decis să nu se întoarcă în Germania, acolo unde avea un loc de muncă, ci să rămână în România. Concurentul are planuri mari de viior în domeniul culinar. Momentan el locuiește la un prieten în București, dar intenționează să-și caute un apartament pe care să-l închireze pentru a-și putea demara așa cum se cuvinte toate proiectele, fără a avea grija locului în care trăiește.

„Planul a fost să plec iar în Germania, dar pot să zic acum că m-am mutat deja în București. Stau în București la un prieten și caut un apartament. Am proiecte, am multe idei și lucruri pe care vreau să le fac în România. Nu mă gândeam că efectul o să fie atât de mare dacă câștigi Chefi la cuțite. Eu am fost într-o emisiune în Germania și a fost diferit, trei persoane m-au recunoscut. Ieri am fost într-un mall și am făcut 50 de poze. Pentru mine asta e ceva nou și mă bucur maxim”, a declarat Janni Alexandridis, în cadrul unui interviu acordat în timpul unei emisiuni televizate.

Ce mesaj a transmis Janni după ce a fost desemnat marele câștigător al ediției cu numărul 12

După ce învingătorul a fost anunțat în mod oficial, Janni a scris un mesaj pe contul său de Instagram, în care a vorbit despre experiența pe care a trăit-o odată cu participarea la celebra emisiune culinară.

„CHEFI LA CUȚITE SEZON 12 a fost cea mai frumoasă și în același timp cea mai grea experiență din viața mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf. Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot, ne-am zguduit și sunt atât de mândru. Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mulțumesc❤️. Voi face totul pentru a-i face și mai mândri”, a fost mesajul pe care Janni l-a scris pe contul personal de Instagram.

Janni este jumătate român, jumătate grec, tatăl său fiind de origine greacă. El a cochetat încă de la o vârstă fragedă cu arta culinară, iar atunci când era doar un adolescent a avut ocazia de a găti timp de o lună pentru naționala de fotbal a Germaniei. În plus, Janni a pregătit feluri de mâncare gustoase pentru nume mari precum cântăreața Selena Gomez, sau pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: