Redactia.ro
Home » Sport » Jay Briscoe a murit! Starul wrestling avea 38 de ani. Fiicele lui sunt și ele în spital în stare critică

Jay Briscoe a murit! Starul wrestling avea 38 de ani. Fiicele lui sunt și ele în spital în stare critică

Jay Briscoe a murit! Starul wrestling avea 38 de ani. Fiicele lui sunt și ele în spital în stare critică

Jay Briscoe a murit la vârsta de 38 de ani. Iată ce se știe în momentul de față și care e cauza decesului starului wrestling. O altă persoană a murit, de asemenea, iar cele două fiice ale marelui sportiv sunt în stare critică în spital.

Jay Briscoe a murit! Starul wrestling avea 38 de ani. Fiicele lui sunt și ele în spital în stare critică

Jay Briscoe, pe numele lui real Jamin Pugh, vedetă de wrestling profesionist din SUA, a murit la vârsta de doar 38 de ani. Potrivit Sports Illustrated, Briscoe și un alt adult au fost uciși într-un accident rutier, în Laurel, Delaware. Briscoe și o altă șoferiță, în vârstă de 27 de ani, s-au ciocnit frontal la scurt timp după ora 17:00 și amândoi au murit la fața locului, a anunțat poliția statului Delaware într-un comunicat de presă. Alte două persoane din mașină au fost de asemenea rănite. Este vorba despre cele două fiice ale starului wrestling, care erau pasagere în vehicul, și care se află în prezent în stare critică în spital, se arată într-o actualizare emisă miercuri de poliție.

„Cele două pasagere din autovehicul, identificate ca fiind fiicele sportivului, în vârstă de 12, respectiv 9 ani, au fost tratate în mod corespunzător. Ambele au fost transportate cu o ambulanță la un spital din zonă și au fost internate în stare critică”, a adăugat comunicatul.

Fiica cea mare a luptătorului de wrestling, în vârstă de 12 ani, este în pericol să nu mai meargă niciodată. Într-o postare pe Facebook, mama ei a făcut apel la rugăciuni.

„Avem nevoie de rugăciuni! Gracie este în drum spre o operație la spate. Jamin ar vrea ca întreaga lume să se roage pentru fetița lui. NOI CREDEM ÎN PUTEREA RUGĂCIUNII!!!”.

Vestea morții sportivului a fost anunțată pe Twitter de Ring of Honor (ROH), compania de wrestling pentru care Briscoe și fratele lui au lucrat.

„Cu inima grea, anunțăm dispariția tragică a lui Jamin Pugh, cunoscut de fanii de wrestling din întreaga lume sub numele de Jay Briscoe”.

„De la primul spectacol și până astăzi, Jay și fratele lui, Mark, au dominat ROH, fiind campioni până în prezent”, a mai spus Tony Khan, directorul general al All Elite Wrestling, potrivit bbc.com.

Briscoe s-a alăturat ROH în 2002 și era cunoscut ca unul dintre cei mai buni luptători de tag-team din lume. El a concurat cu fratele lui, Mark, iar cei doi erau cunoscuți sub numele de The Briscoe Brothers. Ei au fost de 13 ori campioni mondiali ROH World Tag Team și au fost incluși în clasa inaugurală a ROH Hall of Fame anul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: