Redactia.ro
Home » Știri » Jean-Claude Van Damme s-a dus în Ucraina. Ce mesaj a transmis soldaților de acolo VIDEO

Jean-Claude Van Damme s-a dus în Ucraina. Ce mesaj a transmis soldaților de acolo VIDEO

Jean-Claude Van Damme s-a dus în Ucraina. Ce mesaj a transmis soldaților de acolo VIDEO

Jean-Claude Van Damme a ajuns în Ucraina şi s-a întâlnit cu forțele armate ucrainene. Iată ce mesaj le-a transmis celebrul actor, care a fost și în România la un moment dat.

Jean-Claude Van Damme s-a dus în Ucraina. Ce mesaj a transmis soldaților de acolo VIDEO

Jean-Claude Van Damme a urat „Glorie Ucrainei!”. O înregistrare video care a surprins momentul a fost publicată recent pe TikTok. Actorul nu a dezvăluit care este motivul vizitei lui în Ucraina. În videoclipul video, se vede cum acesta, îmbrăcat într-o geacă lungă, neagră, cu fes pe cap și cu ochelari fumurii la ochi, este înconjurat de soldați ucraineni și spune cu entuziasm de două ori „Glorie Ucrainei!”, iar soldații îi răspund: „Slavă eroilor!”.

Imaginile video au fost publicate de activistul Serghei Sternenko pe canalul său de Telegram, informează unian.net.

@vasylmotrynrts♬ оригінальний звук – Вася Мотринець

Nu se știe însă unde și în ce circumstanțe a fost filmat videoclipul.

„Nu e o coincidență faptul că Jean-Claude Van Damme strigă Glorie Ucrainei de două ori. El, ca nimeni altul, știe ce înseamnă dublu impact”, a transmis Ministerul ucrainean al Apărării, conform Libertatea.

Anterior, Jean-Claude Van Damme a vizitat o clinică din Ujgorod, oraş situat în vestul Ucrainei, fără să ofere informații suplimentare, conform sursei menționate mai sus.

Pe 13 decembrie 2022, câteva fotografii cu Van Damme au fost publicate și de ofițerii de poliție ucraineni, inclusiv de prim-adjunctul șefului departamentului de patrulare al poliției din Ucraina. Starul de la Hollywood nu se află la prima lui vizită în Ucraina.
Potrivit Serviciului de Știri TV din Ucraina, vizita actorului ar fi asociată cu unele probleme de sănătate ale acestuia, informează TV8.md. Pe de altă parte, mass-media ucraineană susține că actorul nu își face reclamă, probabil, din cauza relațiilor de prietenie cu președintele rus Vladimir Putin și cu liderul cecen Ramzan Kadîrov, a mai scris Libertatea.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: