Redactia.ro
Home » Monden » Jean de la Craiova, amorezat de Adriana Bahmuțeanu. A sărutat-o! Ce dezvăluiri a făcut cântărețul de manele

Jean de la Craiova, amorezat de Adriana Bahmuțeanu. A sărutat-o! Ce dezvăluiri a făcut cântărețul de manele

Jean de la Craiova, amorezat de Adriana Bahmuteanu

Jean de la Craiova are o relație aparte cu Adriana Bahmuțeanu. Cântărețul de manele a făcut câteva dezvăluiri și a spus că a ajuns chiar să o sărute pe aceasta. Iată, concret, în ce context.

Jean de la Craiova, amorezat de Adriana Bahmuțeanu. A și sărutat-o! Ce dezvăluiri a făcut cântărețul de manele

Jean de la Craiova a fost invitat al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de jurnalista cu același nume, și a trecut prin câteva întrebări „roșii”, adică „de foc”, așa cum prevede regulamentul emisiunii. El a fost întrebat mai multe lucruri, iar câteva întrebări au făcut referire la Adriana Bahmuțeanu.

La școală, cântărețul de manele a fost coleg de bancă cu Adriana Bahmuțeanu, cu care a păstrat o relație specială. Despre ea, cântărețul de manele a spus așa: „Adriana Bahmuțeanu era o păpușică foarte frumoasă. Îi spuneam chinezoaica. O șantajam să îmi facă și mie temele pentru că altfel mă mutam din bancă și va veni un alt coleg care o să-i fure din ghiozdan”.

Ca să îl lase să copieze la lucrări, Jean de la Craiova îi aducea Adrianei Bahmuțeanu colivă de la biserică. În adolescență, Jean ar fi avut și niște sentimente „mai speciale” față de Adriana Bahmuțeanu.

„Adriana a fost prima fată pe care am vrut să o sărut, însă mi-a fost teamă că nu o să-mi mai facă temele”, a spus Jean de la Craiova, conform emisiunii de la Kanal D.

Întrebat de Denise Rifai dacă în cele din urmă a și sărutat-o pe Adriana Bahmuțeanu, Jean de la Craiova a răspândit misterul.

„Da, pe obraz”, a spus el, mai în glumă, mai în serios, reușind să o facă să râdă pe moderatoarea TV.

Cântărețul a vorbit în emisiune și despre prima lui partidă de amor, pe care a avut-o la 11 ani. Ulterior, fata respectivă i-a dat papucii, astfel că tânărul Jean, dezamăgit, a vărsat și primele lacrimi în numele iubirii.

„Am plâns, m-am ascuns în cameră, plângeam și îmi spuneam Uite, măi, nu mă mai vrea!”, a declarat Jean.

„De câte ori ați plâns din cauza unei femei?”, l-a întrebat Denise Rifai, ca urmare a experienței de mai sus.

„Da, am plâns. Pentru că atunci când simți ceva pentru cineva, și când compatibilitatea există între două persoane, plângi”, a răspuns cântărețul. „Simți niște gângănii în stomac, nu mai spun fluturi”.

Jean de la Craiova: „Nu mi-am renegat copilul”

Jean de la Craiova a răspuns unui alt subiect sensibil din viața lui. Momentul când și-ar fi „abandonat” copilul, așa cum s-a zvonit în presă.

„Mă repet. A fost o problemă din partea mamei lui, cu care eu nu mai puteam să mai stau. El era foarte mic când am plecat, avea șase luni. Am plecat pentru că nu se mai putea sta, în fine, dar nu mi-am părăsit copilul”, a spus Jean de la Craiova. „Când s-a mărit băiatul, la 9-10 ani, a venit la mama, a locuit unde am locuit eu, la bloc, în Pantelimon, ani de zile. Și-acum trece pe la mă-sa mare mereu, iar ulterior s-a însurat și el, și-a făcut familie, are copil. (…) Nu l-am renegat niciodată”, a conchis el, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: