Redactia.ro
Home » Monden » Jean de la Craiova are un fiu secret. Ce s-a ales de el

Jean de la Craiova are un fiu secret. Ce s-a ales de el

Jean de la Craiova

Jean de la Craiova are un fiu secret. Asemeni colegului său de breaslă, Vali Vijelie, Jean de la Craiova are un copil pe care-l ține departe de ochii presei. Tânărul are 31 de ani și este fiul manelistului dintr-o relație anterioară. Deși poartă numele tatălui, acest lucru nu i-a fost prea util în viață.

Jean de la Craiova are un fiu secret. Ce s-a ales de el

Celebrul cântăreț de manele, Jean de la Craiova, are un fiu secret, în vârstă de 31 de ani. Asemeni colegului său de breaslă, Vali Vijelie, Jean de la Craiova îl ține pe tânăr departe de ochii presei. Potrivit wowbiz.ro, fiul secret al artistului este rezultat dintr-o relație anterioară și, deși poartă numele tatălui, acest lucru nu l-a avantajat în viață.

Alex Dumitrache a încercat cu forțele proprii să-și construiască un drum în viață. În trecut, a muncit ca ospătar la un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei. De altfel, Alex este căsătorit și este, la rândul lui tată, ceea ce înseamnă că Jean de la Craiova are și rolul de bunic. Alex nu are o relațe apropiată cu artistul, care îl mai sprijină, uneori, cu bani.

Fiul „din flori” al lui Jean de la Craiova are 31 de ani. Cu ce se ocupă Alex

Jean de la Craiova: ”A fost o relatie acum 28 de ani (…) Eram adolescenți”

Într-un interviu mai vechi, Jean de la Craiova explica că Alex a venit pe lume în urma unei relații cu mama acestuia, pe vremea când erau adolescenți.

„A fost o relatie acum 28 de ani. Imi pare foarte rau, mi-aș dori să se faca bine si să aud ca este sănătoasă. Este mama băiatului meu și sincer îmi pare rău să aud asta (mama lui Alex era bolnavă, n.r.). Eram adolescenți. Eram micuți. Eu am păstrat legătura doar cu băiatul. Este mama copilului meu, ne-am mai întâlnit la botezul nepoatei. Ea era într-un colț cu familia. Nu am schimbat priviri sau vorbe”, a declarat Jean de la Craiova cu câțiva ani în urmă, când a aflat că mama lui Alex se confruntă cu probleme de sănătate.

Cu cine este căsătorit acum Jean de la Craiova

Jean de la Craiova are 50 de ani în momentul de față și este căsătorit de ani buni cu Paula, o fostă balerină căreia nu-i place să se afișeze în fața camerelor.

Image result for jean de la craiova si paula, sotia sa

Foto: Jean de la Craiova și soția sa

Împreună cu Paula, are o fiică pe nume Sabrina, în vârstă de 23 de ani. Sabrina a terminat un liceu bun din Capitală și a urmat și cursuri universitare.

Image result for jean de la craiova si sotia sa

Foto: Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova

Fiul secret al lui Vali Vijelie

Vali Vijelie are un fiu nelegitim, pe nume Florin Cristian Florea, care a făcut închisoare după ce a furat un bolid de lux. Tănârul se află acum în Marea Britanie, este căsătorit și, în pofida divergențelor, mai ține legătura cu tatăl său. Vali Vijelie îi mai acordă ajutor financiar, din când, în când.

”Regret că nu m-a ascultat. El a fost la mama lui de mic și de fiecare dată i-am spus să învețe o meserie. Eu, prin meseria pe care o am, nu pot să stau nici cu copiii pe care-i am acuma. Pentru că vin dimineața de la studio sau de la nuntă, ne vedem la masă, discutăm, dar atât. De educație se ocupă soția mea. Eu sunt cel care le întrețin confortul.Acum, cu Florin am o relație foarte bună, cu toate că a mai greșit el acum, dar l-am înțeles. I-am spus așa: ”Dacă nu muncești, cu mine o închizi”, a spus Vali Vijelie, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Întrebat cu ce a greșit,Vali Vijelie a precizat că este vorba despre o faptă pe care făcut-o față de fratele său, Rafael.

”A făcut o greșeală vizavi de fratele lui, Rafael. Nu are rost s-o discutăm, și-a asumat-o. M-a sunat și mi-a spus că știe că a greșit. I-am spus că trec totul cu vederea, și l-am rugat să se ducă la muncă și să-și vadă de treaba lui. Acum, nu mai e în România, e plecat în Anglia cu soția lui. Vorbim tot timpul. M-a întrebat dacă mai sunt supărat pe el. I-am spus că nu și că pentru mine este important să-i fie bine. Mi-a zis că îi e bine acolo, că tocmai își ia un atestat de macaragiu. I-am spus  să facă ce vrea, eu doar îl ajut!”, a mărturisit Vali Vijelie despre relația cu fiul său.

Florin Cristian Florea i-a golit casa lui Gabi Athos! Jefuit de fiul lui Vali Vijelie - Cancan.ro

Foto: Florin Cristian Florea, fiul lui Vali Vijelie

Etichete: