Redactia.ro
Home » Monden » Jean de la Craiova, plătit regește pentru doar două zile la „Asia Express”! Află suma impresionantă primită

Jean de la Craiova, plătit regește pentru doar două zile la „Asia Express”! Află suma impresionantă primită

Jean de la Craiova, cunoscut pentru cariera sa în muzica de petrecere, a fost invitat să participe la ediția din 2024 a emisiunii „Asia Express”. Potrivit unor surse, artistul a primit o sumă impresionantă pentru doar două zile de filmări. Conform detaliilor, Antena 1 i-a oferit lui Jean de la Craiova suma de 10.000 de euro pentru participarea sa specială. Apariția sa alături de Nicolai Tand și Sorin Brotnei a adus un plus de umor și energie competiției, fiind tratat ca un invitat special.

Jean de la Craiova, invitat special la Asia Express

Jean de la Craiova nu este străin de emisiunile TV, dar participarea sa la „Asia Express” a fost una cu totul specială. Conform surselor din media, cântărețul a fost chemat să facă o apariție specială în emisiune, iar prezența sa a fost apreciată nu doar pentru talentul muzical, ci și pentru energia și umorul său contagios. Intrarea sa pe un scuter a adus un moment comic și relaxant în mijlocul provocărilor intense ale emisiunii.

Cu o personalitate efervescentă, Jean a reușit să își facă simțită prezența, devenind rapid unul dintre preferații publicului în scurta sa apariție.

Suma primită de Jean pentru participare

Conform informațiilor apărute, Antena 1 i-a oferit lui Jean de la Craiova o sumă considerabilă pentru cele două zile de filmare. Se pare că artistul a primit nu mai puțin de 10.000 de euro pentru participarea sa la show. Deși este un invitat special și nu concurează în mod direct pentru marele premiu, onorariul său reflectă importanța și notorietatea sa în industria muzicală românească.

Această sumă a stârnit interesul fanilor și al presei, demonstrând cât de dorit este artistul pentru aparițiile sale TV.

Rolul lui Jean de la Craiova în emisiune

În cadrul „Asia Express 2024”, Jean de la Craiova s-a alăturat echipei formate din Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Deși nu a fost un concurent oficial pe toată durata emisiunii, prezența sa a adus un moment de respiro și divertisment pentru participanți, dar și pentru telespectatori. Emisiunea este cunoscută pentru provocările extreme și pentru tensiunile care apar între concurenți, astfel că momentele de relaxare și umor sunt binevenite.

Jean a fost primit cu multă căldură de echipa sa și de ceilalți concurenți, contribuind la atmosfera prietenoasă și dinamică a emisiunii.  Prin urmare, participarea lui Jean de la Craiova la „Asia Express 2024” nu a fost doar o surpriză plăcută pentru fanii săi, ci și o oportunitate pentru artist de a-și demonstra încă o dată versatilitatea și capacitatea de a aduce zâmbetul pe buzele telespectatorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: