Redactia.ro
Home » TV » Jean Paler are probleme grave de sănătate. A FĂCUT ANUNȚUL TRIST

Jean Paler are probleme grave de sănătate. A FĂCUT ANUNȚUL TRIST

Jean Paler are probleme grave de sănătate. A FĂCUT ANUNȚUL TRIST

Jean Paler a ajuns la spital în urmă cu câteva zile. Actorul a fost internat de urgență pentru că se simțea foarte rău. El fusese diagnosticat în trecut cu probleme cardiace, iar acum a avut fibrilație continuă

Artistul celebru în România are probleme la inimă și are nevoie de un defibrilator.

Starea de sănătate a lui Jean Paler este fragilă

Din păcate, veștile primite la spital nu au fost deloc bune pentru Jean Paler. Actorul, în vârstă de 55 de ani, depinde de un dispozitiv medical, pentru a duce o viață normală.

„Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30% (…) pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator.

Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente.”, a declarat Jean Paler, pentru click.ro.

Jean Paler are o pensie foarte mică

După ce și-a dedicat o viață întreagă scenei, la greu a rămas singur. Din păcate, Jean Paler trăiește și se întreține dintr-o pensie foarte mică.

Acum, că are grave probleme de sănătate, actorul de comedia a mărturisit că e disperat. El nu are bani pentru a-și cumpăra dispozitivul medical ce îi asigură bunăstarea inimii.

După 30 de ani de carieră Jean Paler, în vârstă de 55 de ani, are o pensie modestă.

„Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea?

Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a spus Jean Paler recent.

Citește și: Rică Răducan, se confruntă cu probleme grave de sănătate

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: