Redactia.ro
Home » Monden » Jean Paler, destăinuiri dureroase despre problemele sale de sănătate. „Nu mă vedeam că mai ies cu viață de acolo..”

Jean Paler, destăinuiri dureroase despre problemele sale de sănătate. „Nu mă vedeam că mai ies cu viață de acolo..”

După o viață petrecută pe scenă, Jean Paler trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Problemele de sănătate l-au răpus, iar el este mai singur ca niciodată. Ultimele declarații ale artistului sunt de-a dreptul sfâșietoare, iar anii în care aducea nenumărate zâmbete pe buzele spectatorilor săi sunt mai îndepărtate ca niciodată.

Jean Paler se numără printre artiștii care și-au dedicat viața în totalitate publicului lor. Teatrul a fost pentru el cea mai mare dragoste încă din tinerețe, iar pentru carieră a fost nevoit de multe ori să facă sacrificii pe plan personal. A primit în schimb ropote de aplauze și zâmbete, care mereu i-au fost suficiente pentru a merge mai departe.

Jean Paler a fost la un pas de moarte

Viața i-a oferit însă în cele din urmă o lovitură grea, pe care cu greu a reușit să o depășească. A fost la un pas de moarte și a fost nevoit să renunțe la meseria sa, iar problemele financiare pe care le întâmpină l-au determinat să-și părăsească locuința din București. Trăiește doar din pensia prea mică pe care i-o oferă Statul, iar fiica sa i-a rămas în aceste momente singurul sprijin.

Din câte a dezvăluit chiar Jean Paler în urmă cu câteva luni, banii primiți pentru anii de muncă nu-i acoperă nici măcar strictul necesar. Primește 840 lei, sumă din care este nevoit să trăiască și să-și achite medicamentele care-l țin în viață. Este norocos că familia îi poartă de grijă în aceste momente, mai ales că prietenii și publicul pare că l-au dat uitării de când nu a mai apărut pe scenă.

Chiar dacă acum actorul este în afara oricărui pericol, clipele pe care le-a petrecut pe patul de spital încă îl bântuie. Gândul că nu va mai putea profesa l-a adus într-un punct foarte întunecat al existenței sale, însă și-a găsit puterea să continue. Știa că trebuie să supraviețuiască și să nu lase problemele de sănătate să-l biruie, așa că a luptat până în ultima clipă să-și revină.

„Un moment foarte greu al meu a fost când am făcut infarctul și m-au operat, mi-au pus stenturile și am căzut pentru o perioadă de timp în depresie. Nu mă vedeam că mai ies cu viață de acolo, dar tot eu m-am adunat. Văzând în salonul respectiv alții mult mai rău decât mine. Dacă ăia au ieșit pe picioare, eu de ce aș ieși cu picioarele înainte. Mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a mă aduna”, a declarat Jean Paler pentru spynews.ro.

Singurătatea, povara care îl macină pe Jean Paler

Pentru un artist care a trăit prin și pentru publicul său, singurătatea de la bătrânețe este o povară teribil de purtat. Cum starea de sănătate nu i-a mai permis să fie în lumina reflectoarelor, Jean Paler a ajuns în punctul în care trăiește din amintirile celor mai frumoși ani din viața sa.

Cel mai greu îi este că nu are parte de sprijinul și de compania nimănui, exceptând-o pe fiica sa, care îi poartă de grijă.

„Mi s-a întâmplat o perioadă să fiu singur. Am spus și o spun în continuare: singurătatea e cea mai mare condamnare a vieții. Este foarte aiurea să vii acasă să nu ai cu cine schimba o vorbă”., a mai adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: