Redactia.ro
Home » Știri » Jean Paler, în culmea disperării! Marele actor a ajuns în pragul sărăciei, trăiește de pe o zi pe alta: „M-au lăsat fără niciun ban!”

Jean Paler, în culmea disperării! Marele actor a ajuns în pragul sărăciei, trăiește de pe o zi pe alta: „M-au lăsat fără niciun ban!”

Jean Paler, în culmea disperării! Marele actor a ajuns în pragul sărăciei, trăiește de pe o zi pe alta: „M-au lăsat fără niciun ban!”

Jean Paler este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Ajuns la vremea pensionării, îi este tot mai greu să facă față cheltuielilor. Trece acum prinde momente de groază, după ce a fost prăduit de hoți. Din cauza acestora, memorabilul actor a rămas fără banii de pensie, pe care îi încasa pe card.

Jean Paler a rămas fără pensie

Jean Paler se numără printre cei mai cunoscuți și iubiți actori ai României, care va rămâne mereu o legendă pentru toate rolurile interpretate. De ani buni, însă, viața lui este tot mai grea, mai ales pentru că situația financiară este una dificilă, care lasă de dorit.

Și cum nu era suficient că are atâtea neajunsuri, s-a mai ales cu o altă pagubă de proporții. Acesta a rămas fără bani, după ce un hoț i-ar fi clonat cardul. A vrut să meargă să își reîncarce cartela, dar acolo a realizat că nu mai are pe card decât 38 de lei, în timp ce 1000 lipseau.

După ce a plătit cartela, și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Și-a anunțat imediat familia, fiind disperat, pentru că erau banii cu care trebuia să cumpere medicamentele de care are nevoie lună de lună. A verificat toate tranzacțiile și, din nefericire, cele ale hoților nu apar.

„Am intrat pentru a-mi încărca telefonul. Și, implicit, am intrat pe tranzacții, pe banii pe care îi aveam. Am realizat că nu mai aveam banii. A căutat cineva din familie, pe internet, o casă de pariuri. Ieri după-amiază, dar nu mai știu exact ora. Pe site-ul băncii arată doar o tranzacție, pe care le ai și ziua, dar nu arată ora. Acolo s-a întâmplat, nu casa respectivă de pariuri, ci cine mi-a clonat cardul, nu știu, mi-a spart cardul. Am făcut trei tranzacții. Exact cu banii pe care îi aveam pe card. M-au lăsat fără niciun ban. Zece milioane. Toți, mai puțin 38 de lei”, a spus Jean Paler la televizor.

Jean Paler a rămas falit

Actorul nu a mers la poliție după cele întâmplate, dar a cerut ajutorul băncii la care are cardul. Reprezentanții instituției îl vor anunța imediat ce găsesc o rezolvare problemei sale, dar șansele ar fi minime, mai ales pentru că dovezile sunt mult prea puține.

„Ei se vor ocupa, aștept să vorbesc cu ei și să completez niște formulare. Am dat toate datele. Se vor ocupa cei de la securitate să vadă. Dacă pot bloca banii, îi primesc înapoi, șansele sunt minime, din câte am înțeles eu”, a mai spus actorul, la Antena Stars.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: