Redactia.ro
Home » Știri » Jennifer Lopez a pozat nud. Cum arată artista la 51 de ani

Jennifer Lopez a pozat nud. Cum arată artista la 51 de ani

GALERIE FOTO (4)

Jennifer Lopez este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din întreaga lume. La vârsta de 51 de ani, Jennifer Lopez are un corp invidiat de multe doamne și domnișoare. În ce ipostază s-a lăsat fotografiată cântăreața.

 

Jennifer Lopez, nud la 51 de ani

Artista nu își mai ascunde formele. Marea cântăreață și-a anunțat noua linie de cosmetice intitulată JLo Beauty printr-un videoclip în care apare nud. Artista nu a ezitat să posteze o serie de fotografii nud, cu ea, pentru a demonstra că pielea ei arată la fel de bine la vârsta de 51 de ani.

Vedeta acordă o atenție specială îngrijirii corpului, acest lucru fiind și vizibil. Vedeta vrea să promoveze acest lucru la nivel mondial prin noua sa linie cosmetică.

În videoclip, Jennifer Lopez pozează senzual. Look-ul artistei este unul simplu, natural, dar îngrijit, lucru pe care vrea să îl și promoveze. Deși nu poartă haine pe ea, Jennifer Lopez a ales să poarte inelul dat de logodnicul său Alex Rodriguez.

Linia de cosmetice care va fi lansată începând cu 1 ianuarie 2021, este, așa cum a mărturisit artista, un vis devenit realitate de pe vremea când era doar o puștoaică, în urmă cu 30 de ani. „Acesta nu este doar un proiect făcut din pasiune, ci un vis care există de 30 de ani. Abia aștept să împărtășesc secretele mele de îngrijire a pielii”, a spus cântăreața în videoclipul de la Jason Bergh.

Jennifer Lopez a creat și o pagină de Instagram pentru noua sa linie de produse cosmetice. Cântăreața a postat imagini care  prezintă o primă viziune asupra potențialelor elemente de beauty.Artista a decis că este timpul să muncească pentru visul său și să reconstruiască imaginea despre ceea ce înseamnă să fii o femeie frumoasă.

Admiratorii artistei sunt de părere că este una dintre cele mai frumoase femei din lume chiar și la vârsta de 51 de ani.

Care este secretul artistei

Artista care șochează cu fiecare apariție și cu energia ei, a dezvăluit secretul formei sale de invidiat. Nutrița actriței altino, Haylie Pomroy, a dezvăluit că artista consumă multe legume, fructe, cereale, carne, ouă și pește.

Nutriționista a dezvăluit că Jennifer Lopez consumă, la micul dejun, smoothie cu fructe de pădure, iaurt grecesc, scorțișoară, miere, cuburi de gheață, suc proaspăt de lămâie, și o lingură de pudră de proteine. Artista bea și cafea, dar fără cofeină.

Nutriționista a precizat că Jennifer Lopez consumă și foarte multă apa, care este baza unui corp echilibrat și de invidiat.

Jennifer Lopez mănâncă, la prânz, salată de legume (varză kale, de obicei), semințe de dovleac prăjite, suc de lămâie și ulei de măsline extravirgin. Artista mai mănâncă o salată cu somon, broccoli, ardei, dovlecei şi vinete. Artista nu consumă alimentele procesate, iar la cină artista consumă orez brun, cartofi dulci sau quinoa. La desert, artista mănâncă fursecuri cu ciocolată, înghețată și tort.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: