Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Lopez arată fabulos la 51 de ani! Care este secretul artistei latino

Jennifer Lopez arată fabulos la 51 de ani! Care este secretul artistei latino

Jennifer Lopez arată fabulos la 51 de ani

Jennifer Lopez a ajuns la vârsta de 51 de ani, însă arată de 30! Artista șochează cu fiecare apariție cu trupul și energia ei, iar fanii sunt curioși care este secretul ei. 

Care este secretul lui Jennifer Lopez

Potrivit nutriționistei ei, Haylie Pomroy, pentru a avea un trup exact ca al artistei latino trebuie să consumi fructe și legume naturale, cereale, carme, ouă și pește.

Aceasta a dezvăluit care este dieta lui Jennifer Lopez. La micul dejun, artista consumă smoothie cu fructe de pădure, iaurt grecesc, scorțișoară, miere, cuburi de gheață, suc proaspăt de lămâine, dar și o lingură de pudră de proteine. Uneori bea și cafea, dar fără cofeină.

Potrivit ciao.ro, unul din sfaturile cele mai de bază ale nutriționistei este apa! Aceasta mărturisește că apa este bază atunci când ne dorim un corp echilibrat și de invidiat.

La prânz, Jennifer Lopez mănâncă salată de legume (varză kale, de obicei), semințe de dovleac prăjite, suc de lămâine și ulei de măsline extravirgin. Artista mai mănâncă o salată cu somon, broccoli, ardei, dovlecei şi vinete. Nu consumă alimentele procesate, iar la cină aceata preferă să mănânce în jurul orei 18.30 orez brun, cartofi dulci sau quinoa. Chiar și piept de pui la grătar cu varză de Bruxelles. Ca desert, ea mănâncă fursecuri cu ciocolată, înghețată și nu refuză o felie de tort!

Evident, sunt excluse chimicalele, aşa cum sunt îndulcitorii, conservanţii şi potenţiatorii, multe dintre acestea contribuind la întreruperea activităţii metabolice.

Cum s-a remarcat Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul „Trenul cu bani/ Money Train” (1995). Primul ei rol major a fost cel din drama biografică „Selena” (1997), care i-a adus un premiu ALMA şi o nominalizare la Globul de Aur.

Artista militează pentru respectarea drepturilor omului şi sprijină funcţionarea Spitalului pentru copii din Los Angeles.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: