Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Lopez clienta Danei Budeanu? Starul internațional îmbrăcat în rochiile creatoarei de modă

Jennifer Lopez clienta Danei Budeanu? Starul internațional îmbrăcat în rochiile creatoarei de modă

GALERIE FOTO (2) Cine este mama Danei Budeanu

Tot globul o știe pe Jennifer Lopez și toată România o știe pe Dana Budeanu. Nu ai crede faptul că cele două se cunosc, iar Jennifer Lopez chiar a purtat ținute marca Dana Budeanu. Creatoarea de modă s-a decis să vorbească despre acest lucru. 

Cum a ajuns Dana Budeanu să o cunoască pe Jennifer Lopez

Dana Budeanu se află în vacanță, în una dintre cele mai exclusiviste zone ale globului și anume la Monaco. Frumoasa creatoare de modă a publicat o serie de imagini cu una dintre fiicele ei care o îmbrățișează pe Jennifer Lopez. Presa a luat foc la vederea imaginilor și a incercat să afle dacă cumva Dana Budeanu are vreo legătură cu superstarul internațional. Jennifer Lopez se afla și ea în vacanță în sudul Franței și fetița Danei a avut norocul să fie în apropierea bărcii ei, iar conform declarațiilor româncei noastre, JLO ar fi chemat-o pe adolescentă la ea.

O tandrețe sinceră. A fost un moment… Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc. Fetița mea a întâlnit-o absolut întâmplător, eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile. A fost chemată de către Jennifer Lopez. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus și a mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți. Bineînțeles, după aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri.„, a povestit Dana Budeanu.

Se pare că Dana Budeanu și Jennifer Lopez se cunosc. Cele două au făcut cunoștință prin prisma Anastasiei Soare. Potrivit declarațiilor Danei Budeanu, superstarul american i-ar fi purtat și câteva ținute la evenimente importante și mulți critici de modă au crezut că rochiile sunt semnate de un brand de lux internațional, dar eticheta spunea „Dana Budeanu”.

Pur și simplu cred că a fost ca o întâmplare, cum a fost ți întâmplarea din 2012, când am cunoscut-o pe Jennifer Lopez prin Anastasia și când chiar mi-a purtat și niște rochii, lucru pe care nu l-am comunicat niciodată. În momentul în care a fost fotografiată, era prezentă la un show Channel și toată lumea a crezut că este rochie Channel și de fapt s-a dat după că nu era Channel, era Dana Budeanu… adică nimeni. Dar ea, da, a ales să poarte asta. Ea pur și simplu a fost atrasă de Dănuța.„, a mai spus Dana Budeanu.

Jennifer Lopez îmbrăcată într-o rochie semnată Dana Budeanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: