Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Jill Biden, în vizită la o grădiniță din România. Ce a făcut Prima Doamnă a Statelor Unite

Jill Biden, în vizită la o grădiniță din România. Ce a făcut Prima Doamnă a Statelor Unite

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a ajuns de ieri seară în România și nu a stat aproape deloc de când a ajuns.

Odată aterizată la baza aeriană militară Mihail Kogălniceanu, Jill Biden s-a pus pe treabă. În semn de apreciere față de militarii americani plecați peste hotare în numele patriei, aceasta a început să le servească masa. Și-a pus un șorț, mănuși și șapcă și a trecut la treabă, semn că modestia, amabilitatea și recunoștința față de sacrificiul militarilor pentru țară îi sunt principii de bază.

Jill Biden a postat un mesaj pe Twitter prin care le reamintește americanilor că deși este departe de casă, o bucată din inima ei le este alături.

În timp ce sunt alături de trupele staționate peste hotare, inima mea este de asemenea acasă, alături de cei dragi lor.

Astăzi este Ziua de apreciere a soților de militari și, deși soții nu poartă uniforme, și ei servesc și se sacrifică. Vă onorăm și vă susținem, a scris Prima Doamnă a Americii pe Twitter.

Jill Biden și-a arătat constant aprecierea și recunoștința față de militarii americani staționați în România în această călătorie. Deși scopul vizitei acesteia este acela de a întâlni copiii familiilor de refugiați din Ucraina ajunși în România, prezența soției președintelui Americii mai are o semnificație importantă.

Jill Biden este în România

În astfel de momente grele pentru întreaga omenire, întâlnirea dintre Jill Biden și Carmen Iohannis mai reprezintă o cărămidă la temelia relațiilor bilaterale dintre România și Statele Unite ale Americii.

Jill Biden a început ziua de sâmbătă, 7 mai, la Ambasada Statelor Unite ale Americii în România. Aceasta a scris pe Twitter:

Mi-am început dimineața la @AmbasadaSUA, discutând despre modul în care organizațiile umanitare internaționale și locale lucrează alături de guvernul român pentru a sprijini refugiații ucraineni.

Activitățile lui Jill Biden au continuat conform agendei. Alături de Carmen Iohannis, au vizitat împreună Școala Gimnazială Uruguay. Aceasta și-a deschis ușile pentru copiii veniți din Ucraina, care au fugit din calea războiului pe care Vladimir Putin l-a pornit împotriva Ucrainei.

Soția președintelui SUA a împărtășit imagini din grădiniță cu urmăritorii săi de pe Twitter.

Astăzi, la București, prima doamnă Carmen Iohannis și cu mine vizităm Scoala Gimnazială Uruguay, o școală românească care și-a deschis sălile de clasă pentru elevii refugiați ucraineni.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: