Redactia.ro
Home » Monden » Jo, primele declarații despre despărțirea de Juno: ”Am greșit”

Jo, primele declarații despre despărțirea de Juno: ”Am greșit”

Artista Jo și Juno și-au spus adio definitiv, după ce își mai acordaseră o șansă. Jo a făcut primele declarații despre despărțire.

 

Jo și Juno s-au despărțit

Ioana Anuța, alias Jo, și iubitul său, Alex Stanciu, alias Juno, au pus capăt poveștii lor de dragoste de doi ani. Jo și Juno au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au mai trecut printr-o despărțire cu cea vreme în urmă, însă totul revenise la normal la scurt timp. Însă, lucrurile au mers din rău în mai rău. Ruptura a fost prea mare ca povestea lor de dragoste să reziste.

Cântăreața a făcut primele declarații cu privire la despărțirea de Juno. Jo a spus că a greșit atunci când și-a afișat relația, dar acum vrea să se axeze pe carieră și pe relația cu prietenii. Mai mult, cei doi artiști nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare și au șters și toate pozele pe care le aveau împreună.

”Îmi doresc foarte mult ca dintr-un anumit punct al vieții mele să țin foarte privată viața personală. Am greșit că am făcut-o mai publică decât trebuia. Sunt foarte împlinită, am oameni care sunt în jurul meu. Nu o să stresez oamenii cu poveștile mele mai puțin fericite. Mă bucur că am familia fericită și o am aproape, în rest nu contează absolut nimic.”, a declarat Jo pentru Antena Stars.

Cei doi nu mai locuiesc împreună, însă colaborează în continuare pentru diferitele proiecte muzicale pe care le au împreună. Deși pare că nu suferă, blondina își exprimă durerea și tristețea în piesele sale. Mai mult, piesa pe care a lansat-o după despărțirea de iubtul ei spune foarte multe.

‘Іubіrеа mеа/ Dе се mа lаѕі tu ѕа mа іnес іn lасrіmі/ Іubіrеа mеа/ Dе се nе іubіm numаі сu fос ѕі раtіmі/ Іubіrеа mеа/ Dе се аі ѕесаt іnіmа mеа сu tоtul/ Іubіrеа mеа/ Аr vrеа ѕі еа іubіrеа tа/ Eu vreau sa-ti dau totul din mine/ Iti dau sufletul, iti dau iubire/ Eu vreau sa-ti fie tie bine/ Si tu te gandesti numai la tine’, sunt doar câteva dintre versurile piesei.

Piesa pare să îi fie dedicată subtil bărbatului care a făcut-o să sufere, fiind intitulată ”Iubirea mea”.

Jo și Juno s-au despărțit la scurt timp după împăcare. Cei doi artiști și-au dat seama că nu pot să trăiască fără celălalt, motiv pentru care au ales să se împace. Au analizat situația din relația lor și au ales să își mai dea o șansă.

„Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute… Nu am fost… despărțiți… Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer.

Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea. Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună‘, declara Jo la momentul respectiv.
Mai mult, se presupune că Juno a consolat-o pe frumoasa blondină după despărțirea de Randi.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: