Redactia.ro
Home » Monden » Joaquin Phoenix, apariție șocantă. Actorul a suferit o nouă transformare radicală FOTO

Joaquin Phoenix, apariție șocantă. Actorul a suferit o nouă transformare radicală FOTO

GALERIE FOTO (5)Joaquin Phoenix, apariție șocantă.

Joaquin Phoenix, apariție șocantă. Celebrul actor care l-a interpretat pe „Joker” și-a surprins fanii cu noua sa apariție. Acesta s-a îngrășat și și-a lăsat părul grizonat, fiind de nerecunoscut. Joaquin Phoenix a suferit o transformare radicală după ce a fost nevoit să slăbească peste 20e kilograme pentru filmul  care i-a oferit Oscarul pentru cel mai bun personaj în rol principal.

Joaquin Phoenix, apariție șocantă. Actorul a suferit o nouă transformare radicală FOTO

Joaquin Phoenix, apariție șocantă. În vârstă de 46 de ani, Joaquin Phoenix este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Rolul său din filmul „Joker” i-a adus Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal. Pentru acest rol, Joaquin a fost nevoit să slăbească peste 20 de kilograme, starea sa de sănătate fiind afectată de această transformare. La doi ani de la lansarea filmului, Phoenix s-a afișat cu un nou look, de-a dreptul șocant. Corpul actorului a suferit din nou o transformare radicală. Acesta a fost surprins în timpul filmărilor al producției „Disappointment Blvd”, care au loc în Montreal. Filmul se concentrează pe unul dintre cei mai de succes antreprenori din toate timpurile, fiind interpretat de Phoenix. Povestea se întinde pe parcursul a zeci de ani din viața sa. Pentru acest rol, actorul s-a îngrășat mai multe kilograme și și-a lăsat părul grizonat, semn că joacă o versiune mai veche a personajului.

Această nouă transformare vine după ce în urmă cu trei ani, actorul a dezvoltat o tulburare după ce a renunțat la mai bine de 20 de kilograme pentru filmul Joker. Într-un interviu, actorul declara că regizorul Todd Phillips a considerat că personajul Arthur Fleck din Joker ar trebui să fie foarte slab. „Odată ce ați atins greutatea țintă, totul se schimbă. La fel de mult din ceea ce este dificil este să te trezești în fiecare zi și să fii obsedat de aproximativ 0,3 kilograme. Am dreptate? Și chiar dezvolti o tulburare. Adică, este sălbatic”, a spus Phoenix.

Cu toate că fizic s-a simțit bine, Joaquin a mărturisit că s-a confruntat cu probleme la nivel mental. „După cum se dovedește, acest lucru afectează psihologia dvs. și chiar începeți să vă înnebuniți când pierdeți atât de mult în greutate într-o scurtă perioadă de timp. ‘, a mai spus acesta. Phoenix, unul dintre cei mai respectați actori ai generației sale, a câștigat Premiul Festivalului de Film de la Cannes pentru cel mai bun actor pentru thrillerul psihologic You Were Never Really Here.

Dieta pe care a ținut-o Joaquin Phoenix

Actorul a declarat că a fost nevoit să țină o dietă groaznică pentru a slăbit foarte repede. Într-un interviu pentru Total Film, Phoenix a spus că regimul alimentar pe care l-a urmat pentru a intra în pielea personajului i-a pus amprenta asupra vieții sale. Acesta a spus că a mâncat doar salată verde, sparanghel, mere și că mânca doar o dată pe zi. „Era o dietă oribilă. În luna mai, am început să mănânc foarte sănătos. Adică doar salate, cu foarte puţin sos. Legume la abur. Apoi, exerciţii fizice. Asta m-a adus la o anumită greutate. Apoi am trecut la o dietă extremă, cu salată verde şi fie fasole verde, fie sparanghel la abur, apoi un măr. Şi asta doar o dată pe zi“, a povestit actorul.

Criticii de film au fost fascinați de modul în care Joaquin Phoenix l-a portretizat pe Joker în primul său film dedicat celebrului răufăcător din universul DC Comics. Rolul său a mai fost jucat anterior de Heath Ledger, Jared Leto, Jack Nicholson și Mark Hamil.

Etichete: