Redactia.ro
Home » Știri » Joe Biden, către Rusia: „Am răspunde dacă Putin ar folosi arme chimice”

Joe Biden, către Rusia: „Am răspunde dacă Putin ar folosi arme chimice”

Joe Biden, către Rusia Am răspunde dacă Putin ar folosi arme chimice

Joe Biden, către Rusia. Președintele american, Joe Biden a fost prezent la Summit-ul de la Bruxelles. Liderul SUA a avut un avertisment pentru Vladimir Putin. Acesta a spus dacă președintele rus va folosi arme chimice în râzboiul din Ucraina, va „răspunde” acesto atacuri.

Joe Biden, către Rusia: „Am răspunde dacă Putin ar folosi arme chimice”

Joi, 25 martie, a avut loc Summit-ul de la Bruxelles, unde toți liderii europeni s-au întâlnit pentru a discuta despre războiul dintre Rusia si Ucraina. Președintele american, Joe Biden a fost prezent la summit și a vorbit despre atacurile Rusiei. Joe Biden a declarat că va exista un „răspuns” din partea NATO dacă președintele Vladimir Putin va folosi arme chimice în războiul din Ucraina. Biden crede că Rusia ar trebui eliminată din Grupul celor Douăzeci-G20, iar subiectul a fost abordat în timpul întâlnirilror sale cu liderii mondiali la Bruxelles. „Răspunsul meu este da, depinde de G20”, a spus Biden, întrebat dacă Rusia ar trebui eliminată din grup.

Joe Biden a mai spus că dacă țările precum Indonezia și altele nu sunt de acord cu independența Rusiei, Ucraina ar trebui să aibă voie să participe la întâlniri. „Astăzi vă anunţ că Statele Unite sunt pregătite să aloce peste un miliard de dolari în asistenţă umanitară pentru a-i ajuta pe milioanele de ucraineni afectaţi de război.Statele Unite s-au angajat să furnizeze Ucrainei peste 2 miliarde de dolari în echipament militar de când am devenit președinte. Sistemele antiaeriene, sistemele antiblindare, muniția și armele noastre merg în Ucraina în timp ce vorbesc. Și astăzi, anunț Statele Unite sunt pregătite să aloce peste 1 miliard de dolari în asistență umanitară pentru a ajuta milioane de ucraineni afectați de războiul din UcrainaNATO nu a fost niciodată, niciodată mai unită decât este astăzi. Putin obține exact opusul a ceea ce intenționa să aibă ca urmare a intrării în Ucraina”, au fost doar câteva dintre declarațiile făcute de Joe Biden.

Joe Biden, despre ultima întâlnire cu Vladimir Putin

Prezent la Summit-ul de la Bruxelles, Joe Biden a declarat că în noiembrie și decembrie s-a întâlnit cu Putin la o conferință în Elveția. Conform acestuia, liderul de la Kremlin a vrut să dezbine NATO, deoarece prefera să confrunte 30 de țări separate decât unite. Joe Biden a subliniat că Alianța Nord-Atlantică nu a fost niciodată mai unită decât este acum.„M-am întâlnit cu Vladimir Putin în noiembrie și decembrie și am avut o conferință în Elveția la acea vreme și a fost la fel de clar pentru mine precum a fost pentru voi că intențiile lui erau foarte diferite de unele benigne.

Unul dintre lucrurile pe care a încercat să le facă, obiectivul lui predominant, și am vorbit despre asta de peste un an și jumătate, este să demonstreze că democrațiile nu pot funcționa în secolul 21, pentru că lucrurile se mișcă atât de rapid, necesită un consens și este prea dificil să obții un consens iar autocrațiile vor domina.Chiar am pierdut mai multe state democratice, sunt mai puține acum decât erau acum 10 ani.

De la bun început, obiectivul meu, și am avut un partener grozav în asta, a fost să construim unitate totală și completă printre marile democrații din lume. Nu glumesc.”, a spus Joe Biden, la sosirea la Consiliul European.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: